ColourPop Lippie Stix: Oh Snap!

Engem általában hidegen hagynak azok a márkák, amik itthon nem kaphatóak, vagy nagyon körülményes hozzájuk jutni. Természetesen ismeretem már a ColourPop márkát, de nem igazán voltam tisztában a kínálattal. Aztán egy szép napon nekem kedvezett a szerencse, és a Sátáni Sál cica kisorsolt Ildie nyereményjátékán. Nagyon örültem a csomagnak, és kíváncsian vegyes izgalommal vártam, hogy milyen is lesz kipróbálni egy rúzst az Angyalok Városából.
A márka baba barát, nem végez állat kísérleteket, csak embereken tesztelnek.
A csomagolása tetszik, fehér alapon holografikus feliratok. A rúzs egy papírtokban érkezik, ez külön dicséretes. Jobban szeretem, ha a termékek kapnak egy külön dobozt is.
Ahhoz vagyok szokva, hogy a rúzsoknak kicsi tokjuk van, nem pedig ilyen tollra emlékeztető kialakítás. Rájöttem, hogy nekem ezek a kiszerelések váltak be, mert a bennünk lévő rúzs is keskenyebb, ezáltal a kicsi ajkaimat egyszerűbben tudom kifesteni.


Teljesen jól működik rajta minden, úgyhogy bátran dobhatjuk a táskába is. 
Telitalálat volt ez az árnyalat, pedig az igazat megvallva mikor először tekertem ki, hogy megnézzem mégis milyen színe van, elborzadtam kicsit. Túl mályvásnak tűnt az árnyalat, így nem voltam benne biztos, hogy jól áll. 
Aztán, hogy felkentem teljes lett köztünk az összhang. Remekül pigmentált, és siklik az ajkakon. Matt hatásúnak kéne, hogy legyen, ellenben én inkább szaténfényű mattnak nevezném, nagyjából olyannak, mint az Avon matt rúzsai.
Nagyon kényelmes viselni, egyáltalán nem szárítja az ajkakat. A tartóssága is az átlagnál jobb. Természetesen egy kiadósabb evést nem bír ki, és egy idő után ivás után is fel kell frissíteni az árnyalatot, de a készletemben ez a legjobb rúzs. 


Összességében nekem nagyon megtetszett ez a darab, és nagyon remélem lesz lehetőségem majd más árnyalatokat is kipróbálni belőle. 
Köszönöm Ildienek, hogy ehhez az élményhez juttatott. 

Ti milyen termékeket próbálnátok ki a ColourPoP márkától?

Nincsenek megjegyzések