Díjat kaptam

Thimmyke megtisztelt egy Libster Award díjjal. Nagyon szépen köszönöm innen is neki! Nagyon szuper kérdéseket tett fel, úgyhogy, ha jobban meg szeretnétek ismerni itt a remek alkalom :)
A szabályok a következők:
Ossz meg magadról 10 random dolgot
Válaszolj a feltett 10 kérdésre
Add tovább a díjat
Tegyél fel 10 kérdést a kiválasztottjaidnak

10 random dolog rólam: 

1, Nem szoktam késni. Legalábbis nagyon nagyon ritkán. Kb szökőévente. 
2, Metál zenéket hallgatok leginkább, azon belül is a japán zenei világ áll hozzám közel (visual kei).
3, Szeretem a pókokat ( szeretnék is egyet). 
4, Intenzíven élem meg az érzéseimet. Ha nagyon jó akkor tényleg megélem a boldogságot, viszont ha valami rosszra fordul a poklok poklát képes vagyok megjárni.
5, Kicsivel több, mint fél éve kialakult ki a refluxom. Kiskoromban is hajlamos voltam rá, de nagyon oda kell figyeljek most már, hogy mit ehetek meg. Nagyon rossz mikor ég az ember gyomra. Szerencsére a relaxációnak köszönhetően javult a refluxom is.
6, Nagyon érzékeny vagyok. Minden ember rezdülését/kedvét egy pillanat alatt át tudom venni. 
7, Jó hallgatóság vagyok, és jó tanácsadó is. Az már más dolog, hogy hiába mondok bárkinek bármit, úgyis megy a maga feje után, még akkor is, ha kifejezetten tanácsért jönnek. Ezért inkább sok esetben megtartom a véleményemet. 
8, Nem szeretem a képmutató embertípust. Az hagyján, hogy valaki hazudik, mert mindenki szokott. De mikor valaki a képébe mosolyog a másiknak, miközben alig pár hónapja még emberszámba sem vette, és elhordta mindennek, igencsak bicskanyitogató tulajdonság nálam.
9, Előre megérzem a rosszat. Ez abban nyilvánul meg, hogy ami kicsúszik a számon úgy is lesz. Vagy a semmiből fájdalmas megmagyarázhatatlan érzés tör rám. Mindig tudom, ha meghal valamelyik közeli hozzátartozóm, vagy szerettem. Eleinte átoknak fogtam fel ezt az egészet, ma már igyekszem ennek előnyét magamra fordítani. 
10, Jó emberismerő vagyok. Többen mondták, hogy elég hamar rá tudok tapintani bizonyos pontokra.

Thimmyke kérdései:

1) Mikor kezdted festeni a körmöd?

Szerintem már kicsi koromban anyu megengedte néha, hogy valamilyen halvány színnel ki legyen festve. Persze nyáron. Általános iskola 7.-8. osztályában kezdődött a függőség.

2) Mióta van körmös blogod?

Nem kifejezetten körmös blog az enyém :) Egyedül 2012 júniusában kezdtem tevékenykedni a bloggeren. Előtte is blogoltam már, akkor más valakivel. És azelőtt pedig az IM-Net fórumon lehetett engem fellelni, mint bloggert.

3) Miért kezdtél el blogolni?

Régebben azért mert imádtam írni. Nagyon termékeny voltam. Egy regényem már el is készült. Persze magamnak íródott...de akkoriban azt hittem író leszek. Kismillió novellát, és verset is írtam. Sajnos eltűnt az akkori képességem, de mindig szerettem volna újra megtalálni magam az írásban. Így lett a blog. A szépségblog pedig azért mert mindig is szerettem a testápolást, a lakkokat, és a csajos dolgokat. Sminkelni is szeretem magam, régebben másokat is sminkeltem. 

4) Kedvenc körömlakk márka?

Szemrebbenés nélkül: Picture Polish! Minden tekintetben a tökéletes minőség. Nem mondom, hogy árban nem erős, de tényleg megéri minden egyes centjét. 5) Nyomdázással hogy állsz?

Szeretek nyomdázni, de gondolom ez az olvasóimnak feltűnt. Szerintem az összes nyomdázási technikát kipróbáltam már. Mostanában a szabad kézzel készült alkotások vonzanak. Habár a következő karácsonyi kihívások, mind palettával fognak készülni. Végre tél van ki tudom őket használni, és mutatni Nektek több variációt. 6) Olcsóbb, vagy inkább drága lakkok?

Ha nagyon kell választani a kettő közül, akkor a drágább lakkokat részesítem előnyben. A krém lakkok közül már mindenféle szín megfordult a körmeimen, nincs olyan szín, ami újat tudna mutatni. 
Az indie márkájú lakkok igencsak drágák, és jobban szeretem a különleges lakkokat most már. Az indie márkák meg ugye ebben erősek, hogy minél furább, szebb, egyedibb lakkot dobjanak piacra. Viszont, ha megtetszik egy Essence vagy Lovely azt is megveszem. Az Avon lakkjait is nagyon szeretem most már, mondjuk azokat inkább közepes árkategóriának nevezném. De krém lakkok közül a Golden Rose, és az Essence verhetetlen. 

7) Kedvenc körömdíszítési technikád?

Jelenleg a szabad kezes. Ha azt lehet technikának nevezni. Erre a Hello Kitty-s manikűrömmel nagyon meg vagyok elégedve. 
8) Kedvenc alap és fedőlakkod?

Kedvenc alaplakkom az Essence Nail Candies megjelenése óta. A fedő szintén Essence márkájú, a híres BTGN

9) Kedvenc manikűröd a blogodról?

Igazából nem vagyok megelégedve a körmös dolgaimmal. Nagyon nagyon kevés manikűr az amire azt mondom, hogy igen vállalható. Az egyik a fenti Kitty-s, a másik pedig ez a kék mani:10) Kedvenc körmös webshopod?Nagyon szépen köszönöm még egyszer a díjat Timinek. Örülök, hogy gondoltál rám :) 


8 megjegyzés

 1. Örülök, hogy kitöltötted, tényleg néha én is meglepődöm a hasonlóságokon... :D A metál/rock zene a rózsaszín és a Hello Kitty együtt eleve egy fura egyveleg, de hogy más is szereti egyszerre ezeket, az mindig örömmel tölt el, és megnyugodok, hogy annyira (nagyon) nem vagyok fura. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :D amúgy azt hittem én vagyok ezzel egyedül. :D mindig furnak gondoltak. De hol van az kőbe vésve, hogy a rock és a rózsaszín nem fér meg egymás mellett?! :) Örülök hogy mi nem vagyunk szűklátókörűek, és egyéniségek vagyunk. ;)

   Törlés
 2. A 9. pontnál írtakkal én is hasonlóan érzek. Az egyik doki azt mondta rám, hogy boszorkány vagyok :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Meglehet :D Mondjuk szerintem nem könnyű ezzel együttélni :)

   Törlés
 3. Nem nagyon lepődtem meg a válaszokon :) Na jó, a pókoson kicsit :) Ez a Hello Kittys manikűr még mindig a kedvencem!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kiismerhető vagyok...:'D kár. :D
   De tündér vagy, köszönöm:*

   Törlés
 4. A Hello Kittys manikűr tényleg szuper! A japán poszt rockot imádom ( jó, tudom az nem ugyanaz ), a Picture Polish lakkok nekem is nagy kedvenceim, még egyikben sem csalódtam. Az írásaidra meg most tök kiváncsi lettem, biztos jók! Ha átküldesz egyet, én is átküldök egyet :)))
  Azon meg csodálkozom, hogy nem vagy megelégedve a manikűrös dolgaiddal mert szerintem nagyon jók, már jópárat láttam nálad ami elkápráztatott!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm:) az mindegy :D pacsi a japán zenekedvelésért ^_^ Én sem csalódtam egyikben sem, csak időközben valamelyik nem illet hozzám. Azokat eladtam. :)
   Az írás cserében benne vagyok. Fogok írni miatta e-mailt :)
   Köszönöm szépen. Valahogy olyan ez mint a rajzolás. Sosem az látom vissza a körmömön amit akarok :D

   P

   Törlés