Collection, Shimmer Shades, teszt

Tavaly ilyenkor egyáltalán nem érdekelt a pirosítás. Volt egyetlen egy darab a sminkes dobozkámban, és ennyiben hagytam a dolgot. Mindig is a szememre koncentráltam, mert azt érdemes kiemelni az arcomból. 
Egyre több helyen olvastam a pirosítókról, de még mindig nem hozott lázba a dolog. Aztán év elején, a tavasz közeledtével megváltozott valami. Árgus szemmel figyeltem az új pirosító kiadásokat, és vásároltam magamnak különböző árnyalatokat. 
A címben szereplő darabot, pedig drága Andimtól kaptam ajándékba. Azt hiszem túl feltűnően néztem az ő Shimmer Shades palettáját :D
Pirosító palettám csak egy darab volt, mégpedig az Essence boxos terméke. Biztos sokan emlékeztek rá. Amióta a címben szereplő pirosító quattrot birtoklom, szinte csak ezt használom. Nagyon multifunkciós darab.


A csomagolása semmi extra, mégis tetszik, hogy átlátszó panelben kaptak helyet a színek. A felirat tökéletesen olvasható a doboz tetején. A panel masszív darab, nem törik könnyen. Emiatt egy kicsit nehezen nyitható, és zárható, bár gondolom majd idővel kopik a pattintható része is.


Négy csodás szín található a palettában, mint látjátok. A bal felső sarokban egy intenzív rózsaszín található, amit inkább nyárra vagy tavaszra tudok elképzelni. A mellette lévő szín pedig kicsit mályvásnak tűnik, felkenve sötét rózsaszínnek hat, egy nagyon enyhe mályvás beütéssel. Az alsó sor bal oldalán található színt, nagyon természetes hatású.  Végül, de nem utolsó sorban pedig a legutolsó szín pedig inkább narancsos színvilágba tartozik.


Színminták balról jobbra haladva: 


A színek egész jól pigmentáltak, főleg az első és az utolsó szín. Azokkal óvatosan kell bánni, mert könnyen nevetségessé tehetjük megjelenésünket. 
A második, és a harmadik szín a leggyengébb, ennek ellenére jól építhetőek. Hangsúlyos sminknél kiválóan alkalmazhatóak.
Nem porolnak, és a tartósságuk is kiemelkedő. Egyenletesen kopnak, a nap végéig látszik az orcákon. Kivételt képez a harmadik szín, mivel az a leghalványabb a palettában. Azt az egy színt érdemes napközben felfrissíteni. 
A palettában láthatóak apró arany csillámok, ezek a bőrön egyáltalán nem látszanak. 


Összességében egy szuperül kihasználható palettát kaptam, mindegyik színt ki tudom használni. Nem porol, és majdhogynem mindegyik szín tartós. 

Nagyon szépen köszönöm Andinak ezt a palettát innen is.

Nektek van kedvenc pirosító palettátok? 

14 megjegyzés

 1. Nagyon szuper ez a kis négyes, tetszenek a színek :)

  VálaszTörlés
 2. Én még nem értem meg a pkrosito használatra...egy darab használható pirositom van, de az inkább nyári árnyalat...veszek majd fáradtabb színeket, amik most is jól mutatnának, csak megvarom a sugalmat, hogy nekem pirositot kell vennem...:D
  Most nem érzem szükségesnek éppen... Viszonr ez a paletta csodás!:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem is évekbe tellett mire megérintett a pirosítók utáni vágy:'D
   Mondjuk szerintem érdemes egy palettát venni. Jobban kihasználható.

   Törlés
 3. Hű, nagyon örülök, hogy ilyen jól bevált nálad! ^.^ Én is nagyon szeretem! ;)

  VálaszTörlés
 4. Egyre jobban tetszik ez a paletta nekem is, mutatós és jól kihasználható. Nekem a Sleek Blush by 3 paletták a kedvenceim, valamint egy Smashbox 3-as pirosítópaletta, mert van bennük tükör, és „útközben” is meggondolhatom magam, és választhatok másik színt a sminkemhez :-D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Abszolút. Sleek palettáról már sok jót olvastam. Most annyi pirosítóm van, hogy tuti nem veszem meg...majd ha egyszer elfogy valamelyik :'D
   Smashbox palettáról és a hype-ról is Hallottam már. Az annyira nem fogott meg.

   Törlés
 5. Nagyon szuper teszt, és a színek is nagyon tetszenek, LÁZBA HOZTÁL!!! főleg az első és utolsó színek fogtak meg a legjobban!!! :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem az első három. Ezzel a narancsos színnel még annyira nem tudtam azonoslulni :'D

   Törlés
 6. Régebben mindig pirosítottam magam, aztán leszoktam róla, pedig az is csak egy nagyon halvány pír volt. Tudom, hogy kellene, feldobja az arcot, de elég nehéz feltenni az én kerek fejemre.

  VálaszTörlés
 7. Én is így vagyok a pirosítással mint Te, az utóbbi időben totál rákattantam, most már jó néhány darab tulajdonosa vagyok, és tuti, hogy bővülni fog a készlet. :D Egyébként gyönyörű ez a pirosító *.*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :D én igyekszem most nem bővíteni:'D mert ezek azok a sminktermékek amik Sosem fogynak el. Soha :'D
   Viszont kíváncsi vagyok, hogy ha veszel akkor miket ^_^

   Törlés