Újdonság a polcomon | Bottega Verde termékek II.

Néhány héttel ezelőtt kaptam kézhez ezeket a csodás új Bottega Verde kozmetikumokat. Mindhárom termék a nyár folyamán jelent meg, de nem csak a nyári hónapokban érdemes és lehet őket használni. A mai posztban egy szempillaspirált, egy parfümöt és egy testápolót veszek górcső alá.A nyárnak már vége, de továbbra sem feledkezhetünk meg a fényvédőről, illetve biztos vagyok abban is, hogy vár ránk még sok-sok meleg nap. A Sol Elcrisio napozás utáni testápoló nem csak napozás utáni használatra hivatott, hanem mindennapi testápolóként is szuperül funkcionál. A leírás szerint frissíti és nyugtatja a bőrt, emellett hidratál és segíti megőrizni a napozás után szerzett barnaságot. 
A webshopban kétféle méret érhető el, 200 és 400 ml-es változatban. 


Egy nagyon könnyed állagú krémről van szó, amelynek oly' sokatok által kedvelt igazi nyári hangulatú naptej illata van. Intenzív, ezáltal további és más illatot nem igénylek magamon, ha ezzel a termékkel kenem be magam. Pikk-pakk beszívódik, nem hagy maga után ragacsos érzetet, csak hidratált, illatos, puha tapintású bőrt. Mindennapi testápolásra kiválóan alkalmas, valamint ha szeretnéd felidézni a nyári emlékeket, élményeket. 


Ha egyetlen egy sminkterméket használhatok innentől kezdve az életem végig, akkor az a spirál lenne. Ezért, amikor lehetőségem van rá, akkor szeretem bővíteni a tapasztalataimat szempillaspirálok tekintetében. Az Ultra Extension E-vitamin tartalmának köszönhetően extra ápolásban részesíti a pillákat. A leírás szerint hosszabbít, dúsít, pigmentált, és szénfekete árnyalattal vonja be a szempillákat. A keféje sűrű kialakítású, átlagosnak mondható formával. Egyszerűen hozzáférek a szempillatövekhez, és a sűrűn elhelyezkedő sörtéknek köszönhetően közvetlenül a szempillatöveket is egyszerűen ki tudom emelni. A kefe elegendő mennyiségű festéket vesz fel, amely már egy húzásra intenzív fekete színt varázsol. A fotón két rétegben láthatjátok, valamint azt is, hogy szépen elválasztja a pillákat, meg is emeli őket. Rendkívül tartós, nagyon jól bírta a meleget is, nem folyt le, nem pergett a szemem alá még egy hosszú nap végén sem. Könnyű eltávolítani, és az E-vitamin tartalmának köszönhetően a pilláim egyáltalán nem hullanak, és nem törtnek le. 


Végére hagytam az abszolút befutót. A vaníliaillat mellett a másik óriási kedvencem a kókuszillat. Régóta keresem a tökéletes kókuszillatú parfümöt, és most végre megtaláltam! Magam sem számítottam arra, hogy már első fújásra beleszeretek a Cocco nevet viselő EDT-be. Egy könnyed, kókuszos, enyhén púderes aromáról van szó, amelyet a bergamot és a frézia, a kókusz és a jázmin, valamint a vanília és a fehérpézsma egyvelege alkotja. Teljességgel a kókusz dominál benne, de és valóban érezni némi virágos felhangot, valamint a vanília és a pézsma édessége és lágysága is megjelenik a bőrömön hosszú percek elteltével. A tartóssága rendkívüli, reggeltől-estig érződik a bőrömön, felfrissítés nélkül. Kiemelkedően intenzív, ugyanakkor nem tolakodó illata van, így elég belőle egy-egy fújás. Összességében mindhárom kozmetikummal maradéktalanul elégedett vagyok. A testápoló kellően hidratál, csodálatos és tartós illatot hagy maga után a bőrön. A szempillaspirál egy hétköznapi és egy erősebb sminkhez is kiválóan alkalmazható. A pillákat szétválasztja, erősen pigmentált, és szuper tartós, jól bírja a forró napokat is. Végül, de nem utolsó sorban az új kedvenc parfümömet mindenképpen ajánlom mindenki figyelmébe, főleg, akik hasonlóan nagy kókusz rajongók, mint én. 

Nincsenek megjegyzések