Avon augusztusi újdonságok

Habár mindjárt vége az augusztusnak, de még nincs késő beszerezni az alábbi Avon újdonságokat. Olvashattok értékelést az új Little Black Dress parfümről, és dekorkozmetikumokkal is találkozhattok a mai posztban.  


Az Avon Sunset Beats sminkkollekció egy limitált kiadás, amellyel az indián nyárra is készülhetünk. A kollekcióból volt szerencsém kipróbálni egy highlighter palettát, egy körömlakkot, valamint egy többfunkciós terméket.
Kakukktojás a sminktermékek közül az a szemceruza. Különlegessége a zselés állaga, amelynek köszönhetően nem fog a legnagyobb forróságban sem lefolyni a szemünkről. Egy csodálatos lilás bordó árnyalatot választottam (Plumful), amelyet megmondok őszintén az őszi időszakban terveztem használni. A ceruzához hegyező kell, de könnyedén hegyezhető és nem törik le. Az állaga keményebb, ezáltal könnyű vékonyabb, és precíz vonalat húzni. Pigmentált, elég egyszer határozottan végig húzni a szempillatövekben. A tartóssága tökéletes, nap végéig el sem moccan a helyéről. A következő darab a Sunset Beats kollekció egyik darabja, amely a Fuchsia Fun nevet viseli. Ez a hihetetlenül vibráló rózsaszín darab ajakrúzsként és pirosítóként funkcionál. A kitekerhető ceruza kiszereléssel könnyedén, és percízen tudjuk felvinni a választott árnyalatot. A formulája krémes, egyszerűen felapplikálható, szépen terül az ajkakon. Mattra szárad, de nem szárít. A tartóságával is elégedett vagyok, egész jól bírja az evést és az ivást is, habár én zsíros és nehéz ételeket nem fogyasztok.


A highlighter paletta kipróbálását vártam a legjobban. Az utóbbi években teljesen ráfüggtem a highlighterekre, A csomagolása nagyon-nagyon tetszik, vidám, vibráló, jó ránézni. A panban három színű highlighter található, amelyek egyedi fénnyel rendelkeznek. Mindhárom árnyalat élénk, és tele van látható csillámokkal. Egy kék, egy arany és egy zöldben irrizáló fény közül válaszhatunk az aktuális hangulatunknak és sminkünknek megfelelően. Ecsettel könnyedén felvihető, de jobban ajánlom lapos ecsettel a felvitelt, mert anélkül hajlamosak a csillámok az egész arcon megjelenni. Tartóssága, ha le van fixálva, akkor nap végégig is felfedezhető a kiemelt területeken.  


Nagyon szeretem az Avon spiráljait, és kíváncsian vártam, hogy mit tud a Ultra Volume szempillaspirál. A piros változat a hagyományos verzió, míg a kék a vízálló, amely kiváló sportoláshoz vagy nyáron hőségben,  A keféje átlagosnak mondható, a műanyag sörték sűrűn helyezkednek el. A kefe elegendő festéket vesz fel, melynek kialakításával könnyedén ki tudom spirálozni a pilláimat. A képen két rétegben láthatjátok. A pigmentáltságával elégedett vagyok, szépen feketére színezi a pillákat, és ível is rajtuk valamennyit. Szeretem benne azt is, hogy ugyan hétköznapi pillákat csinál, de szupertartós, és nem potyog le a szemem alá a nap végén sem. A márka visszahozta az évekkel ezelőtt oly' népszerű homokhatású lakkokat, amelyek öt árnyalatban kaphatóak. A lakkok az Avonra jellemző kialakítás jellemzi, mind formavilágban, ecset kialakításban és minőségben. Két rétegben fed hibátlanul. A felülete érdes, de lehet rá tenni fedőlakkot, ha úgy tetszik. Akinek hiányzik ez a finis, akkor még időben van, hogy beszerezzen belőle néhány árnyalatot. 


A Little Black Dress illatcsalád egy új taggal bővült, mégpedig az elegáns Lace parfümmel. A doboza és a parfüm üvege is csodálatos, nagyon-nagyon szeretem a csipke mintát, főleg feketével és arannyal párosítva. Ez az üvegcse a polc díszévé válhat könnyedén. 
Illatkategóriáját tekintve virágos-fás, amelyet a jázmin és az ábra fúziója alkotja meg. Üvegből szagolva inkább citrusos jelleget érzek, viszont a bőrömmel érintkezve a fás illatjegyek bújnak elő, egy leheletnyi édességgel és fűszerrel megspékelve. Néhány perc elteltével némi púderes felütést is érzékelek, amely miatt én inkább úgy érzem, hogy az idősebb (40+) hölgyek számára való ez a parfüm. Ami a tartósságát illeti, hozza a szokásos minőséget, hosszú-hosszú órákon át lehet érezni.  
Összességében elégedett vagyok az augusztusi újdonságokkal az Avon háza tájáról. Az idei nyáron is szuper és kiváló minőségű újdonságokkal ismerkedhettem meg. A Sunset Beats kollekció darabjait még biztosan fogom használni, hiszen még előttünk a vénasszonyok nyara. A zselés szemceruza a kedvencem, be fogom szerezni a többi árnyalatot is, hiszen kiváló a minősége. A parfüm minden napszakban megállja a helyét, ugyanakkor nem érzem nekem hozzám valónak, de ez nem von le az értékéből. A szempillaspirál pedig egy szuper darab a hétköznapokra. 


Nincsenek megjegyzések