Parfüm | Avon Eve Privé

Májusban debütált az Avon Eve illatcsalád legújabb tagja az Eve Privé. Ebből a parfümből egy személyre szóló darabot kaptam a márkától, amelynek nagyon-nagyon örülök a mai napig, és kizárólag különleges alkalomkor fújok belőle magamra. 


A beharangozó szerint a parfüm különlegessége, hogy bőrünk jellegzetes illathoz igazodik, így teljesen egyedi, új és megismételhetetlen illattal vesz körbe minket. Az alapjául szolgáló pézsmaillat a mindegyik illatjegyben fellelhető, ezáltal egybeolvad a bőr egyedi aromájával, ezáltal egy egyedi illatot hozva létre. 

Illatjegyek

Fejillat: piros alma, málna, mandarin.

Szívillat: jázminszirmok, bazsarózsa, magnólia.

Alapillat: cédrusfa, vaníliaMielőtt rátérnék a tapasztalataimra az illattal kapcsolatban, az üvegcséről és a csodálatos dobozról muszáj néhány szót ejtenem. Nagyon tetszik a doboz, a színe meseszép, igazán kellemes látvány a szemnek, az arany betűk beleillenek ebbe a barackos színvilágba. 
Az üveg formája igazán elegáns, és mutatós darab a polcon, a színátmenet pedig egyedivé teszi a megjelenését. Nem túlzok, ha azt állítom az egyik legszebb parfümös üvegem, amely valaha a polcomat díszítette.
Maga az illat üvegből szagolva inkább édeskés fűszeres jegyekkel bír, amint kifújok belőle a bőrömre átvált egy virágos, kellemesen édes, tavasszal és ősszel tudom elképzelni hosszú távon magamon. Rajtam kicsit elegánsnak hat, szóval nem egy boltba leugrom illat. Tartóssága számomra ideális, még 6-8 óra elteltével is érzem a bőrömön, virágos-vaníliás illatjeggyé alakulva. 


Összességében, aki még nem tette, és szeretné kipróbálni, akkor adjon egy esélyt ennek a parfümnek, mert csodálatos, ahogyan a bőrön megjelenik, és kifejti hatását. Édesanyámon sokkal fűszeresebb az illata, szóval valóban egy új aromát alkot más bőrillattal érintkezve. 


Nincsenek megjegyzések