Ajánló | Nyári parfümök

Nyáron is előszeretettel hódolok a különbözi aromáknak. Ilyenkor félreteszem az erősebb, fűszeresebb parfümöket, és előkerülnek a könnyed és frissítő darabok. A mai posztban összegyűjtöttem a kedvenc nyári parfüm darabjaimat. 


Sok-sok parfümöt használtam már el az évek során, illetve most is sorakozik néhány illat a polcon. De, vannak olyan darabok amelyekhez időként visszatérek, ilyen a Dolce & Gabbana Light Blue EDP, amely már évek óta stabilan a kedvenc nyári parfümöm. Gyümölcsös és fás illatjegyeinek köszönhetően igazán légies és friss aromáról van szó, amely a forróság idején is felüdülést nyújt. 

Amikor nem parfüm után nyúlok, akkor a testpermetek használok. Abszolút kedvenceim ebben a kategóriában az Avon permetek, amelyek rengeteg illatvariációban kaphatóak, valamint tartósak, azonnali felüdülést nyújtanak. Jelenlegi kedvencem a Flamingo Sunset valamint az Aloha Monoi. Tipp: hűtőben tárolva még jobban frissít hőség idején.

Néhány éve fedeztem fel a Notino weboldalán a The Library of Fragrance parfümöket, amelyek leírás alapján hamar szimpatikussá vált, és vásároltam belőle egy-két illatot. Jelenleg is egy citrusos illatjegyekkel tarkított The Library of Fragrance EDT-t használok, és nagyon szeretem. Rengeteg illat közül válogathatunk, a képen szereplők igazán nyári hangulatúak. Bátran próbáljátok ki őket, tartósak, az üvegük viszonylag kicsi és lapos, így nyaralásra is tudjuk vinni. 

A nyári hónapokban nagyon sokan nem szeretnek fojtogató, túl intenzív illatokat használni, ahogyan én sem. Remélem sikerült olyan termékeket ajánlom, amelyeket bátran kipróbáltok majd, hiszen még bőven van hátra a nyárból. Egy-egy randiestére vagy baráti összejövetelre mégiscsak jól esik befújni magunka egy pezsdítő illattal, hogyha télen beleszagolunk bármelyik kedvencünkbe a nyár felejthetetlen élményei felmelegítsenek a fagyos évszakokban. 

Nincsenek megjegyzések