Otthon | THD Niagara Black aromadiffúzor

Néhány poszttal korábban már mutattam egy Notino rendelést, illetve ugyanez a diffúzor már szerepelt kívánságlistás posztban is. Amióta megérkezett napi használatban van, és azt kell mondjam, hogy minden forintot megért.  


Nagyon szeretem a lakásillatosítókat, legyen szó gyertyáról, párologtatóról, légfrissítőtől és még sorolhatnám napestig. Szeretem kipróbálni a különböző illatokat, mindig az aktuális szezontól és hangulatomtól függően. Bőven a karácsonyi szezon előtt vásároltam a THD Niagara Black elektromos diffúzorját, amely összetettebb kis készülék, mint a drogériák polcain megtalálható társai. 

Asztmás vagyok, és a fűtés szezon középen szeretem, ha párásabb a szoba levegője. A leírás szerint a kellemes illat mellett, párával is megtölti a légteret, segíti a relaxálást, pihenést. Olasz dizájn alapján készült a külseje, amely valóban egy mutatós darab. Amit még érdemes róla tudni, hogy színterápiás hatása van a beépített világításának, amely állítható kedvünk szerint, valamint a párásítás intenzitása is három fokozatban megváltoztatható. A használata egyszerű és kényelmes. Az alsó tartályba 200 ml vizet kell helyezni, és abba belecsepegtetni tetszőleges mennyiségű illóolajat (nyilván függ a szoba nagyságától az olaj mennyisége). A diffúzor csendes, de ami az egyik kedvencem benne, hogy olyan bugyogó hangot ad ki, mintha a természetben lennék, és a patak halk csobogását hallanám. És nem csak az illat intenzitását és a fényt tudjuk állítani, de bekapcsolhatjuk úgy is, hogy bizonyos időközönként töltse meg a lakást illattal, illetve 2 óra múlva kikapcsol magától. Mivel elektromos, így egy adapter van hozzá, amelyet csak egy konnektorba kell dugni, és már élvezhetjük is a diffúzor jótékony hatását. 


Jelenleg az Aromax karácsonyi illóolajait váltogatom benne, amelyeknek kivétel nélkül csodás illatuk van, és a diffúzor tökéletesen ellátja a feladatát, karácsonyi illatban pompázik az egész lakás. Meglepően nagy hatósugárban lehet érezni az illatot (a mi lakásunkban a beltér nagyon-nagyon magas ráadásul). Heti egyszer alaposan kimosom mosószeres szivaccsal, majd szárazra törlöm. Szerencsére nem lehet benne érezni a különböző illatokat, így olyan gyakran váltogathatjuk az olajakat, amilyen gyakran csak szeretnénk. Néhány barátunk meglátogatott minket az ünnepek előtt, és mindegyiküknek kivétel nélkül nagyon tetszett ez a készülék (sőt, kívánságlistára is felkerült egy-egy barátunknál). Jelenleg 21%-os kedvezménnyel kapható a Notino webáruházban, valamint többféle terméket is találhattok a THD márka kínálatában. 

Nincsenek megjegyzések