Ajándékötlet karácsonyra | Remington Keratin Protect hajkefe

Egy jó hajkefe aranyat ér. És amennyire fontos eszköz, annyira nehéz megtalálni a hajtípusunknak megfelelőt. Ráadásul úgy gondolom, hogy hasznos ajándék, ezért úgy gondoltam, hogy megosztom veletek a legújabb Remington fésűmről a tapasztalataimat. 


Elég sokáig gyűlöltem fésülködni. Szó szerint gyűlöltem. Annyira utáltam, hogy amikor másodikos koromban erdei iskolában voltunk, inkább nem fésülködtem, és nem is hagytam, hogy megfésüljék a hajam egy hétig. Minden egyes reggelem rettegéssel kezdődött, és minden hajmosás rettegéssel folytatódott. Ebből gondolom már kitaláltátok, hogy iszonyat módon kócolódott a hajam (és ez a mai napig igaz), és rémálom volt a fésülködés, mindig sírás lett a vége. Ez az egész fájdalmas procedúra nagyjából középiskolás koromig tartott, amikor egyre több lehetőségem volt hajkefék közül válogatni. Végül a blogger élet hozta meg számomra a megoldást, amikor volt egy együttműködésem egy Remington termékeket forgalmazó webáruházzal, és kaptam tőlük egy fésűt. Akkor döbbentem rá, hogy egy hajamnak megfelelő hajkefe jócskán megkönnyíti az életemet. 



Ezt a darabot, amelynek a pontos neve Remington Keratin Therapy B95P a Notino webshopjából rendeltem, ahol most 37%-os kedvezménnyel kapható, szóval soha jobbkor. A Remington csomagolások mindig mutatósak, ahogy ebben az esetben is. 
A csomagolás és maga a kefe rózsaarany színvilága igazán elegáns, csajos, nagyon-nagyon tetszik. A keratinos bevonatra azért esett a választásom, mert szöszös a hajam, és szükségem van arra, hogy minél egyenesebb, simább legyen, ráadásul tapasztaltaim szerint gyorsabban szárad a hajam, ha keratin bevonatú termékeket használok. 
A leírás szerint megkönnyíti a kifésülést, ezáltal jóval kevesebb hajszál távozik a fejbőrünkből, valamint egészségessé teszi a fejbőrt és a hajat. 
A kefe súlya nagyon könnyű, ezért bármilyen hosszúságú hajat könnyedén ki lehet vele fésülni. A keféken lévő apró kis pontok masszírozzák a fejbőrt fésülködés közben.  Valóban gyorsabban szárad a hajam, illetve vizes és nedves hajat is fájdalommentesen bont ki. Amit még valóban megtapasztaltam, hogy sokkal simább és puhább a hajam tapintása hajmosás után. Nagyon szépen kisimítja a hajamat, amikor össze akarom fogni. Ennél jobb és szebb hajkefét vásárolni sem tudtam volna magamnak, nagyon-nagyon meg vagyok elégedve a termékekkel.


Összességében ez a valaha legjobb hajkefém, még az ikonikus Tangle Teezert is felülmúlja nálam. A hajkefe súlya könnyű, igaz nagy, nem egy táskába dobós darab. A haj száradását valóban meggyorsítja, és simává varázsolja. Fájdalommentesen lehet vele kibontani a nedves és a száraz hajat egyaránt. Amennyiben egy jó minőségű hajat keresel, és szeretnéd kímélni a hajad a mindennapos hajvasalástól, akkor szívből tudom ajánlani ezt a terméket. 


Nincsenek megjegyzések