Karácsonyi kényeztető | Dove testradír makadámiával és rizstejjel

Télen különösen odafigyelek a bőröm táplálására, ilyenkor szeretem testesebb produktumokat használni. A nehezebb, krémesebb állagú testradírokat részesítem előnyben, egy csepp téli hangulattal. Nekem a makadámia egyenlő a téllel, így nem volt kérdés, hogy melyik Dove testradírt választom az elkövetkezendő fagyos időszakra.


Általánosságban elmondható, hogy szeretem a márka termékeit, például a dezodoraik közül mindig van itthon belőle. A külcsínről nem sok mindent tudok írni, a Dove-ra jellemző szín és formavilág jellemzi, a radír annyira sűrű, hogy elképzelni sem tudom, hogy működhet-e más kiszerelésben, mint a tégelyes. Jobban preferálom a tégelyes termékeket, hiszen maradéktalanul ki lehet nyerni a termékeket, és ennél a radírnál minden cseppjét el akarom használni.Szóval a Dove Exfoliating Body Scrub Crushed Macadamia & Rice Milk egy szóval a legjobb testradír, amelyet valaha próbáltam. Már az tégelyet felnyitva csodálatos aromával találom szembe magam minden egyes alkalommal. Édes az illata, ugyanakkor van benne egy leheletnyi púderes aroma, amely kicsit nőiessé teszi, és finomít a makadámia édes és testes illatán. A radír állaga, mint már említettem nagyon sűrű, kifejezetten testvaj állagú, de nedves bőrön könnyű eldolgozni. A benne lévő finomra őrölt makadámdió alaposan, ugyanakkor nagyon gyengéden masszírozza a bőrt, és segít eltávolítani az elhalt hámsejteket. A szemcsék sűrűek, így akinek nem túl száraz a bőre, annak bőven elég a peelinget heti egy alkalommal használni. Lemosni is egyszerű, és törölközés után pihe-puha lesz a bőr, valamint az illata is hosszan érződik. Testápoló használatát az én bőröm nem igényel közvetlenül a radírozás után. 


Összességében, nem csak hatékony, és csodálatos illatú testradírról van szó, hanem egy igazi spa-élményt ad. Nagyon jól esik ebben a hidegben a meleg vízzel való tusolás, sokkal jobban esik a lelkemnek is, hogy kényeztethetem magam egy kiváló minőségű termékkel. Remekül radíroz, puhítja a bőrt, és eltávolítja az elhalt hámsejteket. Régen éreztem már azt, hogy egy drogériás termék luxusélményt tud nyújtani, de a Dove testradírjával ezt az élményt megkapom. 

Nincsenek megjegyzések