Újdonság a polcomon | Garnier Fructis Watermelon Hair Food sampon

Néhány hónappal ezelőtt bővült a méltán népszer Garnier Hair Food termékcsoport néhány új taggal, mint például a mai posztban szereplő dinnyés termékcsaláddal, amely egy samponból, egy hajbalzsamból és egy pakolásból áll. 

Nagyon-nagyon vártam, hogy kipróbálhassam a Garnier Fructis Watermelone Hair Food termékcsalád néhány tagját, így első körben a sampont és a hajpakolást rendeltem meg a Notino webshopjából. A produktumok elsősorban lelapuló hajú nőtársaim problémáját hivatott megoldani. Az én hajam is hajlamos lelapulni a nap végére vagy akár másnap. Nem tűnik zsírosnak, de a volumen valahogy eltűnik belőle a nap folyamán, ezért úgy gondoltam heti egy-két alkalommal használnám a posztban szereplő sampont. 

Mielőtt belevágnék a tényleges tesztrészbe, néhány szó a csomagolásról. Ugyanaz a formavilág jellemzi, mint a többi Hair Food termékeket, kivéve a címkéjének a színét és mintázatát. A flakon továbbra is jó minőségű, a kupak könnyen felpattintható.


És akkor most jöjjön a lényeg! Nagyon szeretem a dinnye édes és lédús illatát, amelyet nagyon jól sikerült abszolválnia a márkának. Igazi, görögdinnye illata van, pont olyan, mint amikor frissen felnyitod a dinnye héját, és az arcodba robban az a finom nyári gyümölcs illat (mielőtt órákat szenvedtél a felvágásával). A sampon színe áttetsző piros. Könnyen habzik, amelynek állaga krémes. Én mindig kétszer mosom meg a hajamat bármilyen samponról is legyen szó (ez alól a hamvasító sampon kivétel). A sampon habja kellően tisztít, nem irritálja a fejbőrt. Egyetlen egy problémám van vele, hogy kissé szárítja a hajamat és szöszös lesz tőle. Ettől függetlenül a tapintása puha, de látványra száraznak, sprődnek tűnik, kivéve a kivasalom utána, de erre nincsen mindig időm. Szóval, valóban megemeli a töveket, és ad egy kis volument a hajamnak, de cserébe valamennyire szárítja is azt. Úgyhogy nem ez volt a valaha volt legjobb vételem, de el fogom használni, viszont újra venni nem fogom. 

Összességében nagy elvárásaim voltak a Watermelone sampon felé, hiszen az eddig kipróbált Hair Food termékeke zömét szerettem én is és a hajam is. A sampon egyik része jól teljesít, alaposan tisztít, nem irritálta a fejbőrömet, valamint tartósan dinnye illattal vonja be a hajkoronámat. Némi volument is adott a hajamnak, de engem szárít, valamint szöszösít. A kiszerelése 350 ml, amely heti 2-3 használat mellett is sokáig elegendő. Lehet csak az én hajam hisztis mostanában, szóval lehet, hogy nyáron újra előveszem. 

Ha van kedvetek osszátok meg velem kommentben, hogy nektek bevált-e ez a termék, illetve melyik a kedvenc Hair Food termékcsaládotok. 

Nincsenek megjegyzések