Teszt | Garnier Fructis Plumping Watermelon Hair Food

Pár poszttal korábban olvashattatok a Gariner Fructis Hair Food dinnyés termékcsaládjához tartozó samponjáról. A mai posztban a márka legnépszerűbb terméktípusáról lesz szó a samponhoz tartozó dinnye illatú pakolásról. 

A Garnier Fructis Watermelon Hair Food maszkjával szemben nagyon voltak az elvárásaim, hiszen a márka korábbi pakolásaival is több, mint elégedett voltam. Ettől függetlenül nehezen döntöttem el, hogy ezt a terméket válasszam vagy a balzsamot, de mint látjátok az előbbit tettem a virtuális kosaramba a Notino webshopjából. 
A tégely a már megszokott Hair Foodokra jellemző kialakítással bír, valamint a címke színvilága egy az egyben megegyezik a samponéval. A kupakot letekerve már-már a szokásos látvány tárul a szemünk elé. A pakolás állaga jól láthatóan krémes, kissé sűrűbb, de könnyen eloszlatható a vizes hajon. A leírás szerint intenzíven hidratál, megkönnyíti a haj kifésülését, selymes és puha tapintást biztosít. Ezt a terméket is többféle módon lehet felhasználni: balzsamként, pakolásként és hajvégápolóként. Jómagam mindhárom verzióját próbáltam, de leginkább vizes hajra való pakolásként vált be a legjobban. 
Az aromája csodálatos, ugyanolyan kellemes dinnyés, mint a samponnak, a kettő együtt használva az az illat intenzitása tökéletes, valamint tartósan megmarad a hajban. 
A termék teszi a dolgát, vizes hajon hagyva pár percig valóban hidratálja a hajat, könnyen kifésülhetővé teszi. Hajmosás előtti pakolásként annyira nem kedvelem, mert ugyan vizesen érzem, hogy puha a hajam, de szárítás után szöszös hatása lesz. Hajvégápoló pakolásként száraz hajvégekre kenve is egészen jól működik. Hidratálja a hajvégeimet, nem zsírosodik (természetesen a mennyiségre szigorúan ügyelve egy-egy diónyi mennyiséget oszlattam el), nem nehezíti el, valamint az illata is jóval erőteljesebben érződik.Összességében, a pakolással elégedett vagyok, nem tud nyújtani semmi extrát, de ettől függetlenül valószínűleg újra fogom venni, mert az általam használt hajbalzsamokhoz viszonyítva jobban teljesít. Elképesztően finom illata van, amely hosszan megmarad a hajban, valóban puhává teszi a hajvégeket, és könnyen fésülhetővé. A kiszerelése óriási, heti 3-4 használat mellett is még mindig rengeteg van benne, úgyhogy ár-érték arányban is verhetetlen. 


Nincsenek megjegyzések