Sminkedvenc | Avon Blush +Glow highlighter és kontúr paletta

Tavaszi újdonság volt az Avon kontúrozó palettája a Blush +Glow. Már promóképeken megtetszett ez a dekorkozmetikum, amelyet alig vártam, hogy kipróbálhassak. A paletta két különböző árnyalatú pirosítót, kétféle highlightert és valamint egy bronzert és egy kontúrszínt tartalmaz. 

Az utóbbi néhány évben rengeteget fejlődött a márka dekorkozmetikum vonalon, ezért már van egy alap bizodalmam, emiatt szinte biztos vagyok abban, hogy szuper termékkel lesz dolgom. A csomagolás sokkal, de sokkal szebb, mint a képeken. Öröm a kezembe fogni a matt dobozt, és gyönyörködni a színvilágában. 


A paletta hat pant tartalmaz, amelynek különbözőek a méretei. A highlighter értelemszerűen kisebb, mint a pirosító és a bronzosító. Maga a paletta igazán stabil darab, amely egy viszonylag nagy türköt is tartalmaz. A külcsín és annak minőség több, mind rendben van. A pirosítóból kétféle árnyalattal találkozhatunk, az egyik egy abszolút természetes hatású, míg a másik kicsit erőteljesebb fukszia beütésű. A pigmentáltsága mindkét pirosítónak megfelelő, amennyiben intenzívebb színt szeretnénk elérni az almácskákon, akkor szépen építhetőek az árnyalatok. A sötétebb árnyalat matt, a világos tartalmaz mikrocsillámokat, de ezek nemigazán látszanak az arcon. 
A bronzosító az én bőrtónusomhoz kissé narancsos, úgyhogy azt nem nagyon szoktam használni, ellenben mélyítővonalba előszeretettel használom, főleg a matt finise miatt. A kontúr szín az egyik kedvencem, mert nagyon természetes hatású, az apró csillámok ellenére is, és könnyen eldolgozható, szépen lehet vele árnyékolni, csontosítani. Szintén könnyen építhető árnyalatról van szó.
Az abszolút kedvenceim azok a highlighterek! Mindkét kiemelő szín csodálatos, és szinte csak ezekhez nyúlok, amikor kisminkelem magam. Lehet, hogy nem látszik egyik sem az űrből, de gyönyörű és természetes csillogással vonja be a kiemelni kívánt területet az arcon. Tartósságával sincsen bajom, ha nem is a teljes nap végéig, de jó pár órán át fent marad az arcon sminkfixáló nélkül is. Összességében az Avon Blush +Glow arcpalettája villámsebességgel vált a kedvenc tavaszi sminktermékemmé. Szinte minden sminkelésnél ehhez a palettához nyúlók, ha nem is az összes színt, de valamit biztosan használok belőle. A színek csodálatosak, akár kezdők számára, akár haladók számára is használható ez a termék. Pigmentált, nem porzik, építhetőek, mind a matt árnylatok és a csillámosak is. Viszonylag tartósan maradnak fenn sminkfixáló nélkül is. 

Amennyiben egy megbízható, kompakt arcpalettára vágysz, akkor az Avon Blush +Glow arckontúr palettáját keressétek az Avon tanácsadónőknél vagy online. 


Nincsenek megjegyzések