Parfüm | The Library of Fragrance Mandarin Orange

Sokunk örömére végre itt a tavasz! Tudom, hogy a lehetőségek még továbbra is korlátozottak, de én nagyon örülök annak, hogy ki lehet ülni a parkokba, ligetekbe és élvezni a napsugarat (a fényvédelemre fordítsunk nagy gondot!), találkozni a barátokkal, természetesen a szabályok betartásával. Egy szó, mint száz végre használhatom a tavaszi illataimat! A The Library Of Fragrance Mandarin Orange a legfrissebb szerzeményem, ami a parfümkollekciómat illeti. 

Korábban már volt szó a márka másik illatáról, amelyet pár bejegyzéssel lejjebb el tudtok olvasni, ha szeretnétek. A parfüm kialakításáról ugyanazokat tudom elmondani, mint az előbb említett bejegyzésben. Egyszerű, semmi dísz, semmi csicsa. Igazából 4380 forintért cserébe nem is várok el extra csomagolást vagy címkét. És most essen szó a lényegről, magáról az illatról. 


A leírás szerint ez egy uniszex illat, amelyről én nem vagyok teljesen meggyőződve. Nem tudnám elképzelni férfiakon, de még tinédzser fiúkon sem. Szerintem ez egy abszolút csajos, könnyen tavaszi-nyári aroma, amely nem fojtogat, sem engem, sem mást a közelemben. 
Aki szereti a mandarin illatát, annak kötelező darab! Tökéletesen imitálja a gyümölcs friss, citrusos kicsit édeskés aromáit! Még a megbontott héj illatát is kiérzem benne kifújás után pár perc elteltével. 
A tartósságát tekintve az egyik parfümöm, amely még rajtam sem annyira tartós, mint már megszoktam minden más EDT esetében. Három-négy óra nagyjából, utána fokozatosan veszít az aromájából, szóval hosszabb útra magammal szoktam vinni, hogy fel tudjam magam frissíteni vele. 


Összességében az egyik legkedvesebb tavaszi-nyári illatom. Valódi mandarin illata van, viszont érdemes semleges illatú tusfürdővel kombinálni, mert nem túl intenzív a parfüm, egy-egy erősebb illatú tusfürdő szerintem elnyomja az illatát. A tartóssága nem egy világbajnok, de ezt kivételesen megbocsájtom neki, nyáron ez hasznos lesz, mert szeretem befújni magam többször is, élvezvén a hűs permetet. További The Library Of Fragrance illatokat találhattok a Notino webshopjában. 

Nincsenek megjegyzések