Újdonság a polcomon | Planeta Organica C+ Citrus testradír

Akik már régóta követnek, azok pontosan tudják, hogy mennyire szeretem a testradírokat, és rendszeresen is használom őket. Szinte megszámlálhatatlanul sok bejegyzés született már erről a testápoló terméktípusról, de mindig van felfedezni való márka, mint a posztban szereplő Planeta Organica.


A márkáról annyit érdemes tudni, hogy a termékeik vegánok és 99%-ban természetes összetevőket tartalmaz, illetve nem tesztelnek állatokon. 
Ezért is szeretem a Notino webshopját, mert mindig találok rajta valami új márkát, amely szimpatikusak számomra, és Nektek is tudok talán újat mutatni. Én korábban nem hallottam a Planeta Organicáról, de nagyon szimpatikus lett leírás alapján, és egyébként is kellett testradír, úgyhogy összekötöttem a kellemeset a hasznossal.  


A csomagolás igazán színes és vidám, illetve tetszik a zöld és narancssárga színvilág így együtt. A fedelét viszonylag könnyű eltávolítani, de maga a tető túlságosan hajlékony, így kicsit körülményes levenni, és ügyelni kell rá, hogy használatot követően a cukorszemcsék ne tapadjanak a tégely szájához, mert akkor nem lehet visszatenni rá. Amikor megrendeltem, akkor még hírből sem volt jelen a tavasz, de egy ilyen radírt kb 3-4 hónapig használok, szóval keresgélés közben tudtam, hogy frissítő illatra vágyom, így esett a választásom a Planet Organica C+ Citrus frissítő testpeelingjére. A leírás szerint eltávolítja a hámsejteket, hidratálja és finomítja a bőrt. 
Amit én elvárok egy peelingtől, hogy ne nyúzza le a bőrömet, de alaposan radírozzon, érezzem azt, hogy valóban felfrissülök, valamint tartalmazzon olajakat, amelyek hidratálják annyira a bőrömet, hogy ne keljen testápoló után nyúlnom a használatát követő egy-két napban. 
A radír zselés állagú, amely tele van cukorszemcsékkel, ezek kíméletesen radíroznak, nagyon jólesik átmasszírozni vele a bőrömet heti egy-két alkalommal. Egy jó diónyi mennyiséget oszlatok el egy-egy testrészemen, maga a zselé vízzel érintkezve enyhén habzani kezd, de már használat közben érződik, hogy tele van pakolva mindenféle olajjal, így már az első használatot követően tudtam, hogy hidratált lesz a bőröm a használata után. Az illata nem túl intenzív, amely először meglepett, de ma már nem zavar, hogy semleges illattal mászom ki a kádból a használata után. 


Összességében egy nagyon hatékony radírt fedeztem fel, amely kellően radíroz, de nem karistolja a bőrömet. A zselés állagának köszönhetően könnyű belőle kicsippenteni egy darabot. A termék tele van olajokkal, amelyek valóban hidratálják a bőrt. Én többnyire szőrtelenítés után használom egy nappal, így az esetlegesen begyulladt szőrtüszőt megnyugtatja. Ár-érték arányban az egyik legjobb kozmetikum, amelyet valaha próbáltam. A tubus kiszerelése 360 ml és 1300 forint. Jelenleg három hónapja használom heti egy-két alkalommal, és még csak most járok a felénél, pedig nem spórolok vele. 

Nincsenek megjegyzések