Hajápolás | Kristen Hair All In One hajvitamin

Pont jókor jött a Kristen Hair megkeresése, éppen hajvitamin vadászatban voltam. Úgy vettem észre, hogy a vérhígítótól a hajam hullásnak indult vagy vékonyabb lett. Nem tudtam pontosan megállapítani, de valami nem volt vele kerek, ezért döntöttem úgy, hogy keresek egy gyógyszer kompatibilis készítményt. De szerencsém volt, mert a vitamin talált meg engem. Innen is nagyon szépen köszönöm a márkának a lehetőséget. 


Egy havi adagot kaptam, de én két hónapig szedtem, mert a napi ajánlott kettő helyett csak egy szemet vettem be esténként. Nem mertem többet, sem a gyógyszer miatt, sem pedig a kiegészítő kezelések miatt, amelyek a teljes felépülésemet támogatják.
De nem volt semmi bajom, sőt szerintem ennek a vitaminkészítménynek köszönhetem, hogy az évszakváltást mindenféle betegség nélkül átvészeltem, és kirobbanóan éreztem magamat.
A rózsaszín kapszulák egy letekerhető kis dobozban kaptak helyet. A Kristen Hair tele van vitaminnal, amely nem csak a haj növekedésért, és egészségért felel, hanem erősíti a körmöket, és a bőrnek is védelmet nyújt. Ami számomra fontos, hogy cukormentes a termék, így a diétázók vagy azok, akik igyekeznek egészségesebben étkezni, azok bátran tudják szedni. 
Ahol először észrevettem a változást, hogy a bőröm állapota jelentősen javult, sokkal kevesebb pattanásom volt a ciklus idején, mint eddig bármikor. A körmeim is gyorsan nőttek, és ezalatt a két hónap alatt tövig egyik sem tört, illetve a lemezesedés sem volt jellemző. 
Természetesen a hajam állapotán szerettem volna, ha segít, hiszen a vérhígító egyik mellékhatása, hogy nincs túl jó hatással a hajra. Az enyém nem hullott ki szerencsére, ellenben vékonyabb szálú lett, mint korábban volt, ezáltal kevesebbnek tűnt. 
Édesanyám vette észre a legutóbbi festésnél miközben fésülte a hajamat, hogy sokkal vastagabb a lófarkam, mint a kúra kezdete előtt. Ezt én is tapasztaltam bő egy hónap elteltével hajmosás közben, mintha visszakaptam volna a hajam korábbi vastagságát, és rengeteg babahaj kezdett kinőni a fejbőrömből. Azt is észrevettem a kúra eltelte után, hogy sokkal egészségesebb a hajam, kevésbé szöszös szárítás után, illetve még mindig nincsen törött hajvégem, pedig a hajápolási rutinom nem változott a vitamin szedése óta. 


Összességében pozitív tapasztalataim vannak a Kristen Hair All In One hajvitaminjával kapcsolatban. A bőrömön és a körmeim egészségesek. A hajam is sokat változott pozitív irányba, amelynek nagyon örülök, mert kicsit szorongtam a hajam állapota miatt. Egyetlen dolgot nem tapasztaltam, hogy gyorsabban nőne a hajam, mint korábban. De az igazsághoz hozzátartozik, hogy sokkal gyorsabban nő a hajam az átlagosnál bármiféle vitamin nélkül. Köszönöm szépen a márkának még egyszer, hogy lehetőséget biztosítottak arra, hogy újra régi pompájában tündököljön a hajam.

A Kristen hajkapszulákat online meg tudjátok vásárolni. Egy doboz ára 8 990 forint, amely egy hónapra elegendő. További információkat a márka honlapján olvashattok. 

Nincsenek megjegyzések