AVON Playbook smink challenge #avonplaybookchallange

Pár nappal ezelőtt értesültem az Avon új smink kihívásáról a #avonplaybookchallange-ről. A felhívás lényege egy olyan smink, amelyet a legújabb palettájuk egyike inspirált, a Playbook Extreme vagy a Supreme. Pár óra gondolkodás után úgy döntöttem, hogy benevezek a versenyre, és készítek egy sminket a nemrég bemutatott Avon palettámmal. 


Szóval értelemszerű volt, hogy egy extrább sminkkel készülök, kíváncsi voltam mit tud az Avon True palettája, mert leginkább visszafogott sminkeket alkottam vele. Engem #supreme paletta inspirált, habár elsőre talán úgy tűnhet, hogy extrémebb vonalba tartozik a sminkem. Megszerettem volna mutatni, hogy egy csupa természetes színekből álló palettából is ki lehet hozni egy erőteljes, füstös sminket. De őszintén bevallva, én gyakran hordok füstös vagy erős sminkeket nappalra, évszaktól függetlenül. A palettán bejelöltem fekete x-szel azokat a színeket, amelyeket használtam. A felső sor első színét alapnak, illetve satírozó színként alkalmaztam. Után a legalsó sor harmadik árnyalatával árnyékoltam a szememet. Amint ezzel megvoltam a mélyítő vonalat emeltem ki jobban a mellette lévő sötétbarna matt színnel. Azután a építeni kezdtem a mozgószemhéjamra a lila színt, és igyekeztem füstös hatást elérni vele. Végül az első sor harmadik színéből tettem a szemhéjam közepére egy keveset, hogy finomítsak valamennyit a sötét színen. Illetve, mostanában nagyon tetszik ez a sminktechnika, hogy középen világos árnyalatot használok. 
A szemöldökömet is a paletta harmadik sorában lévő második középbarna színnel töltöttem ki, illetve az Avon újdonságát a Mark szemöldökspirálját használtam fixálásra, Blonde árnyalatban. Egyébként nagyon jó szemöldökspirál, bátran ajánlom, hogy próbáljátok ki. Nincsenek megjegyzések