2019 | Ajándék ötletek karácsonyra

Bő egy hét múlva meggyújtjuk az első gyertyát az Adventi koszorún, szerintem itt az ideje ajándékok után kutatni. Én szerencsére fejben már meg vagyok kinek mit szeretnék ajándékozni, de szeretnék Nektek pár kozmetikai terméket ajánlani, amelyek örömet okozhatnak.

Nagyon szeretek ajándékok után kutatni a neten, nagyon szuper csomagokkal lehet találkozni. Az első kedvencem ez a Bioderma csomag, amelyben általam télen preferált termékcsalád egy-egy darabja kapott helyet. 


Imádom a téli illatokat, és a Baylis & Harding márka nagyon-nagyon cuki csomagolással készül az ünnepekre. Többféle szett is megtalálható náluk. Mindegyikben más-más termék, legyen szó tusfürdőről, testápolóról vagy kézkrémről. Rénszarvasmániás barátnőknek kötelező!

Csodásabbnál csodásabb sminkszettekkel is találkozhatunk, legyen szó drágább vagy olcsóbb árkategóriáról. Személyes kedvencem a képen szereplő Sigma szett, amelyben a Warm Neutrals Volume 2 paletta, sminkalap és egy széles applikátorú szemhéjtus

A lakk kedvelő lányokra is gondoltam. Ebben a szettben az OPI Tokyo kollekció legszebb rózsaszínjei találhatóak, mini kiszerelésben. Tehát van esélyünk arra, hogy el tudjunk használni egy lakkot még bőven a lejárat előtt. Tokió számomra kedves város, hiszen Japán fővárosa, ahová mindenképpen szeretnék eljutni belátható időn belül. Addig is bárki viselheti a körmén a város által ihletett kollekciót.

Többféle hajápolási csomagok közül is válogathatunk, hajtípusnak megfelelően. Ha körültekintőek vagyunk, és ismerjük a barátnőnk hajszerkezetét, akkor telitalálat lehet egy ilyen ajándékcsomag.
Nem csak kozmetikumokat, hanem parfüm szetteket is találhatunk a Notino webshopjában.

Nincsenek megjegyzések