Radox habfürdő

Többször írtam már, hogy mennyire szeretek a kádban relaxálni. Mióta van e-bookom gyakran időzöm nagy habok között. Találkoztam már nagyon rossz habfürdővel is, úgyhogy megválogatom, hogy a bevált kedvencek mellett, milyen újdonságokat próbáljak ki. A Radox márkával a Notino webáruházban találkoztam először, a csomagolása pedig szimpatikussá tette a terméket.A Radox filozófiája, hogy hasson az egyik legfontosabb érzékszervünkre, a szaglásra. A különböző illatok jótékony hatással vannak ránk, legyen az relaxáló, élénkítő vagy frissítőillat. Az eltérő illatokkal más és más hangulatba tudunk kerülni, a Radox pedig lehetővé teszi ezt számunkra.

A Radox fürdőtermékekre véletlenül találtam rá. Elfogyott az izomlazító fürdősóm, így kerestem valami újdonságot, amit bevethetnék izomlázra. Leírás még nincsen a termékről, de a Muscle (izom) szó megragadta a tekintetemet, úgy gondoltam segíteni fog az izomláz enyhítésében.
A csomagolása nagyon tetszik, szeretem a feltűnő színes flakonokat és címkéket. Tekerős kupakkal ellátott, könnyen adagolható a folyadék.
Valamiért virágos illatra számítottam a címke alapján, valójában egy kissé maszkulin illatot rejt magában a flakon. Mikor megvásároltam még javában hideg volt az időjárás, úgyhogy jól esett beleszagolni egy kicsit a tavaszba.
Folyóvíz alá öntve elég belőle egy kevés mennyiség is, hiszen óriási habokat képez. A hab illata erőteljes, állaga krémes, az én bőrömet nem szárította, valamint sokáig megmarad a víz felszínén.
Izomlázra nemigazán vált be, ennek ellenére biztos vagyok benne, hogy ki fogok próbálni új illatokat is a márkától.  

Összességében egy remek habfürdőről van szó, amely gazdaságos fél literes kiszerelése mellett, baráti árat nyújt. Egy flakon 690 forintba kerül.
A habok kevés mennyiség mellett is óriásira nőnek, tartósan megmaradnak és nem szárítják a bőrt. 
A fürdőszobát hosszan tartó illattal burkolja be.

A Radox Feel Restored Muscle Soak habfürdőt a Notino webáruházban tudjátok megvásárolni.

2 megjegyzés

  1. Nagyon kíváncsivá tettél, a legközelebbi notino rendelésnél valószínű landolni fog a kosárban 1-2 termék :D

    VálaszTörlés