Dr. Organic kendermagolajos újdonságok

A Dr. Organic márkát pár évvel ezelőtt fedeztem fel, és az eltelt évek alatt igencsak elégedett voltam termékeikkel. Számomra újdonság volt a kendermagolajos termékcsalád, és boldogan fedeztem fel belőle két kozmetikumot.


A kendermagolaj jótékony hatásait már régóta ismerik az emberek, hiszen évezredek óta haszonnövényként tartják számon. A kendermag magas fehérje tartalommal rendelkezik, valamint aminosavakban gazdag. A magokban lévő rostok tele vannak különböző vitaminokkal. A kutatások szerint a kendermag-fogyasztás megelőzi a rák, a szív-és érrendszeri betegségek kialakulását, valamint az ekcémát is hatékonyan gyógyítja.

Testápoló - 200 ml


A Dr. Organic csomagolásokra jellemző az egyszerű és letisztult látványvilág. A testápoló tartalmaz a kendermagolaj mellett aloe verát, mandula -és avokádóolajat. A termék színe fehér, állaga közepesen sűrű. Az illata természetes, uniszex jellegű így bátran használhatják férfiak is. A bőrbe dolgozva hamar beszívódik, nem hagy maga után ragacsos utóérzetet. Már első használat után a bőröm hidratált lett, az apró gyulladásokat pedig teljesen lehúzta. A jobb kézfejem ekcémás, így esténként a kezeimet is bekentem. Az ekcéma tüneteit pár alkalom után megszüntette, valamint rendszeres használata mellett tünetmentessé vált a bőröm. 

Szemkörnyékápoló szérum 


Régóta keresek magamnak egy szemkörnyékápoló készítményt, hiszen közel a 30-hoz már szükségesnek érzem, hogy elkezdjem ápolni a szemem körüli érzékeny bőrt. A tubus kialakítása végtelenül egyszerű csőrös megoldást kapott, amellyel kényelmes adagolni a szérumot.
A krém tartalmaz zöld teát és páfrányfenyőt (ginko). A termék színe fehér, könnyed állagú. 
Egy-egy borsónyi mennyiséget nyomok ki a tubusból a karikás részek alá, majd körkörös mozdulatokkal eldolgozom a szérumot a szemem környékén. Pár pillanat alatt beszívódik, a bőr utána sima tapintású lesz. Pár perc elteltével a reggeli duzzanatokat is szépen leviszi, valamint halványít is a meglévő karikáimon. Szarkalábaim egyelőre nincsenek, így ránctalanító hatásról nem tudok beszámolni. A termék hosszú távú használat mellett sem irritálta a szememet és annak környékét.

Összességében mindkét Dr. Organic termékkel elégedett vagyok. Valóan hatásosak és hamar a napi rutinom részévvé váltak. A szemkörnyékápoló annyira a szívembe lopta magát, hogy biztos vagyok abban, hogy jó pár évig a fürdőszoba polcán kap helyet. 

A Dr. Organic termékeket keressétek a drogériák polcain. 

Nincsenek megjegyzések