Bulgarian Rose: Nőnek és férfinak

Többször olvashattatok már a Bulgarian Rose márka termékeiről tesztet: ITT, ITT, ITT, ITT. A termékskála igencsak széles, rengeteg felfedezni való vár még. A mostani bejegyzésben a fürdőkozmetikumaikat is megismerhetitek.
Már a sokadik habfürdő tesztet írom Nektek. Nyáron nem bírom elviselni a forró fürdőt, így míg nem köszönt be a gatyaszaggató meleg, addig kiélvezem a kád nyújtotta relaxációs örömöket. Ebben az örömszerzésben az elmúlt pár hétben a Bulgarian Rose Revital termékcsaládjából a Energy elnevezésű habfürdő segít. 
A habfürdő 500 ml-es kiszerelésben kapható kétféle illatban. Az egyik a képen szereplő citromillatú, a másik relaxáló levendulás. 
Folyóvíz alá adagolva elég belőle egy kevés, hiszen extra nagy habokat csinál. Az illata intenzíven citromos, az energetizáló fajtából. A habok állaga kicsit kemény, ugyanakkor bőrrel érintkezve krémessé válik. A bőrömet nem szárította. A habok sokáig megmaradnak a víz felszínén. 


Nem csak női részleg van a Bulgarian Rose Spa vonalának. Nagyon szeretem a tusfürdő élénkék színét, igazi felüdülést nyújt a látványa. 
A tusfürdő kiszerelése 250 ml, billentős kupakkal ellátott. Az illata nem annyira férfias, én is alkalomadtán fürdök vele, ha felfrissülésre vágyom. A citrusos jellege miatt elsősorban uniszex tusfürdőként tekintek rá, de a leírás alapján férfiaknak szánták ezt a terméket. 
A hínár-kivonatnak köszönhetően a bőrt puhává varázsolja, valamint a tengeri só tartalma végett pedig valódban alaposan eltávolítja a napközben ránk rakódott koszt. 
Egyet sajnálok a tusfürdővel kapcsolatban, hogy nem marad meg tartósan az illata. Ettől függetlenül elégedett vagyok a termékkel. 
A tusfürdőt EZEN a linken találhatjátok meg, 1790 forint. Nincsenek megjegyzések