Ünnepi illatokba burkolózva az Avonnal

Számtalan újdonság közül válogathatunk idén is az ünnepek előtt, én meg csak kapkodom a fejem, mit is kéne kipróbálni. 
Az Avonnál három termék is felkeltette az érdeklődésemet, ráadásul az egyik kedvenc téli elfoglaltságom a kádban való fürdőzés. Ezért egyértelmű volt számomra, hogy Rudolf és Télapó a polcomra költözik.Santa Claus és Reindeer elnevezéssel kaphatóak az Avon habfürdői. A csomagolás extra cuki, igazán ünnepi, dekorációként is megállják a helyüket. A kiszerelésük 250 ml-es, így elég sokáig elegendő lehet egy-egy tubus.
A flakont nagyon nem szeretem, mert alig lehet belőle kinyerni a terméket, szinte betonkemény. Ezért érdemes levenni róla a szűkítőt, hogy tudjuk adagolni a terméket.
Szeretem a márka habfürdőit, mert kevés elég belőle a nagy habokhoz, amelyek sokáig kitartanak a víz felszínén. Mindkét illat fantasztikus, a Santa Claus almás-fahéjas, a Reindeer pedig szilva és vanília illatban pompázik. 
Egyébkén tusfürdőnek is lehet ezeket a termékeket használni, olyankor sokáig lehet érezni a bőrön az illatukat.


A Senses egy egyedi illattal rukkolt elő a téli időszakra. A sós karamell és mandula egyvelege kényeztet minket a hideg estéken-reggeleken.
Már szokásosnak mondható Senses csomagolásban érkezik. 
A tusfürdő állaga kicsit híg, de én zuhanypamaccsal fürdök, ezért nem okoz nálam gondot. Jól habzik, amelynek az állaga krémes. Az illata eleinte marcipános jellegű, pár pillanattal később pedig érezhető a sós karamella jellegzetes aromája.
A bőrömet nem irritálta és nem szárította a tusfürdő, az illata is nagyjából egy órán át érződik a bőrömön.

Összességében mindhárom termék hozza a már megszokott Avon színvonalat. A tusfürdők csomagolásra rendkívül cuki, de a flakon keménysége borzasztó.  A Senses tusfürdő pedig nem okozott csalódás, ráadásul az illatvilága igen egyedi.

A habfürdők 949 forintba kerülnek a Senses tusfürdő pedig  399 forint.

1 megjegyzés

  1. A szarvasos meg van nekem is :)) annyira finom az illata, de tényleg beton kemény a flakon :o Nem is értem miért csinálták ilyenre, küzdeni kell vele rendesen.

    VálaszTörlés