Újdonság a polcomon: Yamuna ajakbalzsamok

Nem tudok létezni ajakápoló nélkül. A reggeli és esti fogmosás után azonnal kenem az ajkaimat az aktuális kedvencemmel. Jelenleg a Yamuna szeptemberben megjelent ajakvajait használom előszeretettel.


A csomagolása színes és vidám hangulatú, a fémtengelyen lévő matricák az ajakvajak íz és illatvilágát hűen tükrözik. A tégelyt könnyű kinyitni és visszazárni, valamint kis mérete miatt bármikor és bárhová magunkkal vihetjük. Többeket feszélyezni szokott a tégelyes kiszerelés, nekem nincsen vele gondom, mert kizárólag tiszta kézzel nyúlok az ajakvajba, vagy „belepuszilok” a tégelybe.
Az öt ízben kapható ajakvajak csodálatos összetevőkkel ápolják az ajkakat. Ilyen a sheavaj, amely jótékony hatásáról már sokat olvashattatok a blogon. Tartalmaz szójaolajat, amely telítetlen zsírsavakban gazdag, ezért az ajkak regenerálását segíti elő. Található még benne méhviasz, amely segít megtartani a bőr nedvességtartalmát, ezzel megelőzve a kiszáradást.
Az ajakvaj nevéből adódóan vaj állagú, de kéz és ajakhőre kellően megolvad. Pár perc alatt beszívódik, azonnali hidratálást biztosít. Kevés kell belőle, így egy tégely hosszan kitart.

Összességében az ajakvajak betartják az ígérteket. Hosszan tartó hidratálást biztosítanak, nem hagynak maguk után ragacsos érzetet. Hűen tükrözik a természet valódi íz és illatvilágát.
Az ajakbalzsamok kiszerelése 7 gramm, amely sokáig elegendő. 

A gránátalmás ajakvajat EZEN a linken találhatjátok meg 1290 forintos áron.
A mézes ajakvajat EZEN a linken találhatjátok meg szintén 1290 forintos áron.
Továbbá még három variációban kaphatóak a balzsamok: zöld alma, áfonya és málna ízekben.

2 megjegyzés

  1. Mézes ajakvaj az felkeltette az érdeklődésem meg is nézem, köszi! :) puszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem beválik majd neked is, ha emellett döntesz :) Puszi!

      Törlés