Karácsonyra hangolódva a Farmasi Magic Spaval

Nemsokára meggyútjuk az első gyertyát az Adventi koszorún, ezért már aktuálisnak érzem, hogy karácsonyi termékekről írjak Nektek.
A Notino webáruházban találtam a Farmasi Magic Spa Winter Tales tusoló és fürdőolaját
A csomagolása lett először szimpatikus, olyan aranyos rajta az a Mikulás sapka, valamint a kötött, szintén Mikulás pulcsi címke. Az illata csodálatos, igazán ünnepi hangulatú, mégsem a megszokott narancs-fahéj kombó.
A körte, a karamell párosa egy csipetnyi vaníliával egészül ki, ezektől az illatoktól pedig édes kényeztetésben lehet részünk, de nem geil módon.
A termék színe átlátszó piros és gélszerű állaga van. Kellően habzik, amelynek állaga krémes és kissé olajos. Az bőrömet nem irritálta, nem szárította, sőt hidratálta is valamennyire.
Habfürdőnek is tökéletes, kevés kell belőle és óriási habot képez, amely több, mint egy órán át élvezhetünk. A fürdővizet illatossá varázsolja.
1090 forintért 500 ml mennyiséget kapunk, ezáltal elég sokáig elegendő. Ha unjátok a tipikus karácsonyi illatokat, de szeretitek az édeskés, mégis ünnepi hangulatot árasztó aromákat, akkor szuper választás lehet a Farmasi Magic Spa Winter Tales tusolóterméke. 

Idén télen melyik a kedvenc karácsonyi kozmetikumotok? 

Nincsenek megjegyzések