Instanails

Az új rovat apropója az, hogy nem minden elkészült manikűrrel találkozhattok a blogon. Sok esetben csak Instagramra posztolok, és tudom, hogy vannak olyan olvasóim akik nem követnek ott. 
Emiatt döntöttem amellett, hogy bizonyos időközönként jelentkezem az Instanails címmel ellátott posztokkal. 

Az első adag, ami az elmúlt pár hónapban készült:Amint kibújtak a nap első sugarai, vettem is elő a Picture Polish Fairy Floss nevű lakkomat. Igazán tavaszias szín, és hétköznapokra nem hivalkodó. Szerettem volna feldobni valamivel, ezért fekete-arany nyomdázás került rá. 


Amikor ezt a manikűrt készítettem már bőven a tavaszban jártunk. Megkívántam a Lakodom-ot, de én túl téliesnek találom önmagában. Így került mellé az Essence love is in the air lakkja. A pillangót a Bridgettel töltöttem ki, igazán tüzes hatása volt a szárnyainak napfényben. Ezt a manikűrömet megdicsérte egy eladólány, annyira örültem neki.


Ez a legfrissebb alkotás az összes közül. Muszáj volt valami neonos színt használom, de tudtam, hogy esős időnek nézünk elébe. A Candy elég erőteljes pink, amihez szerintem illik a Pharao lágysága. A középső ujjamat dupla nyomdázással díszítettem. A manikűr neve Sugar Rameses lett. 
Ezeket a manikűröket pedig az Avon Fesztiválra készítettem, sajnos nem sikerült egyikkel sem nyerni legnagyobb bánatomra. Egyet tanultam az esetből, soha semmilyen körmös versenyre nem fogok nevezni. 


Nagyon szeretem nyáron a kéket, így adott volt, hogy a Cyant előveszem a dobozából. A királykéket szerintem egy arany elegáns nyomda igazán fel tudja dobni, ezért döntöttem emellett a minta mellett.

Nektek melyik manikűr tetszik a legjobban? 

15 megjegyzés

 1. nice summer
  http://www.melodyjacob.com/

  VálaszTörlés
 2. De gyönyörűek mind! Nekem pont az Avonos tetszik, az átmenetes gyönyörű, a másik is kedvenc, a lila, ill. az utolsó kék-arany. A Candy meg az egyszerűsége miatt tetszik, nincs túlbonyolítva, de van benne pink, meg arany meg nyomda :)

  VálaszTörlés
 3. Fantasztikusak! *.* Nagyon ügyes vagy és gyönyörűek a körmeid is. Az én kis borsószemeimen, bezzeg semmi sem mutat. XD

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tündérvirágszál vagy, köszönöm szépen :* Jaj nem is :D

   Törlés
 4. Nekem az első manikűröd a kedvencem. :)

  VálaszTörlés
 5. Az Avonos manik a kedvenceim, a kézzel festett vintage minta szívcsücsök! :)
  Melyik árnyalat szerepel ebben a maniban? Olyan szép kis barackos...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen :) Dazzle Pink...igen ez a neve :D

   Törlés
 6. Oké, ezek mind mesterművek lettek!!!! <3

  VálaszTörlés
 7. Még mindig gyönyörű manikűröket csinálsz!!!!! :) :*

  VálaszTörlés
 8. Annyira csodás manikűröket készítesz! Az első és utolsó a kedvencem :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen, nagyon nagyon kedves vagy! :*

   Törlés