Avon, Rain Washed

Nem túlzok, ha a nyár egyik sláger lakkja, az Avontól ered. A Rain Washed hiába utal az esőre, igazán jól mutat napsütésben.
A szokásos fekete dobozában érkezik, 10 ml-es kiszerelésben. Az üveg, és az ecset változatlan. Az állaga tökéletes, közepesen sűrű, könnyen terül a köröm felszínén. Elég pigmentált színről van szó, ami akár egy rétegben is fed. Én biztonsági játékos vagyok, így két vékony rétegben láthatjátok a körmeimen.
A száradásról kivételesen nem tudok beszámolni, mert azonnal kentem rá fedőlakkot. 


A színe mellett nem tudok elmenni szó nélkül. Egészen érdekes lakk, mert felkenve igazából kék, fakó égszínkék, egy kis pasztell beütéssel. Üvegben viszont van egy lilás árnyalata is. Gyanítom, hogy bőrtónus függő melyik árnyalat erősebb rajtunk. Láthatjátok, hogy nekem a kék arcát mutatja.Mindenesetre ez egy nagyon különleges, és egyedi színű lakk.


Muszáj voltam feldobni ezt a színt, bár önmagában is tetszik. Nem akartam semmi feltűnőt, ezért zöld leveleket nyomdáztam rá, ezzel kissé trópusi hangulatot idézve a manikűrnek. 
Az Essence új kiadású Good Lime lakkjával nyomdáztam a leveleket, egy E-bayről való nyomdalemezről. Ajánlom ezeket a lemezeket mindenkinek, hiszen potom áron, kiváló minőségűek.
Köszönöm Adélnak a tippet!
Nektek, hogy tetszik ez a lakk? 

8 megjegyzés

 1. Nagyon szép, épp most rendeltem meg én is!
  A neve nem Rain Washed? A katalógusban úgy írják :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. De-de, sikerült elírnom, még úgy is, hogy megnéztem a nevét a lakknak :D Nincs mit mondjak :D

   Törlés
 2. nagyon szép színe van, meg is rendeltem. hamarosan kipróbálom én is :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy tetszik :) Kíváncsi vagyok rajtad, hogy fog mutatni :)

   Törlés
 3. Nagyon szép, most, hogy elfogyott a Cathy, erősen gondolkodom a beszerzésén, ugyan nem AE lakk, de kicsit meglepődtem, hogy felment az áruk 3ezer fölé, és nincs még Avon lakkom!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát kissé felnyomták azt is, én is meglepődtem. Ezzel az a baj, hogy a fizetés nem emelkedett. Úgyhogy szerintem ez a lakk bármelyik alternatívát simán überel :)

   Törlés
 4. Már több posztban is láttam és a kezdeti uncsi világoskék helyett már azt gondolom, hogy mostazonnalidenekem :D

  VálaszTörlés