Frissülj fel! Avon Senses tusfürdő

Nyáron szerintem nagyon kevesen kedvelhetik az édes illatokat. Kánikula idején pedig mindenki azon van, hogy felfrissüljön, akár egy hideg ital, vagy egy hideg zuhany által. 
Júniustól a gyümölcsös és élénkítő tusfürdők a virágkorukat élik, a márkák jobbnál jobb nyári kiadással örvendeztetnek meg minket. Én meg nem győzök válogatni.

Kedvelem az Avon tusfürdőket, habár a Senses vonalról már évek óta nem használtam semmit, így örültem a lehetőségnek, hogy kipróbálhatom az egyik új illatot a  Joyful Tropics elnevezésűt.


Két kiszerelésben kaphatóak 250 ml és 500 ml-ben. A tubusa nagyon tetszik, főleg azért mert a termék színe ilyen élénk narancs nem pedig a flakon. Könnyű kinyitni, és visszapattintani a nyitókát, valamint a tusfürdőt sem kell kiimádkozni a tubusból.
A tusfürdő állaga krémes, könnyen habzik. Az illata is viszonylag tartós a bőrön, rajtam 2-3 órán át érződik. Nem szárít, de nem is hidratál különösebben. 
A papaya és a barack tényleg felfrissülést hoz egy fárasztó nap után, úgyhogy szívből tudom ajánlani mindenkinek, aki szereti a gyümölcsös illat bombát.

Online akciós a 500 ml-es kiszerelés EZEN a linken elérhető. Valamint keressétek a Tanácsadónőknél.

Ti próbáltátok már ezt a tusit? Milyen illatokkal frissültök fel nyáron? 

5 megjegyzés

 1. nekem kifolyik a kezeim közül a termék... egyszerűen annyira folyós... vagy csak az enyém? :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én kizárólag fürdő pamaccsal zuhanyzom. Így a folyós vagy síkos esetleges egyéb fura állagot nem szoktam érezni. Lehet, hogy alapjában véve folyós, de a bőrön krémesnek érzem az állagát 😊

   Törlés
 2. Nekem gél állagú, és imádom a tusfürdőt én is!!! Nem szárít jól habzó. Nekem egyedüli gondom a nyitókájával van, azaz a kupakkal az enyém nehezen nyílik. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Gél? na ilyet még nem olvastam :) Ahány műanyag annyiféle :)

   Törlés
  2. Igen az enyém géles állagú. :) :D

   Törlés