Cukrozott lime és mojito: Avon Foot Worsk lábkrém

Nyáron szerintem mindenki extra minőségben ápolja a lábait, hiszen már itt van a szandál, és papucs szezon. Jómagam soha nem veszek fel az utcára olyan lábbelit, amiből kilátszik a lábfejem. A zárt cipők viselése miatt viszont, én is fokozottan figyelek arra, hogy hidratáltak legyenek a lábaim.
Szeretem az Avon lábápolóit, mondhatjuk, hogy kizárólag tőlük vásárolok ilyen jellegű kozmetikumokat. 

A cukrozott lime szett májusi újdonságként jelent meg, egy lábkrém, egy lábspary és egy lábradír, én a lábkrémről tudok beszámolni.


 A kiszerelés már mondható szokásosnak. 75 ml-es mennyiséget kapunk, gumira emlékeztető műanyag tubusban. A kupak tekerős, így nyaraláshoz is vihetjük magunkkal, nem fog kifolyni. 
A csomagolása kifejezetten tetszetősre sikeredett. A lime szeletek igazi felüdülést ígérnek, lendületes napban bízva.


Az illata nem annyira lime-os mint gondoltam, és emiatt édesnek sem érzem. Inkább olyan közepesen intenzív, enyhe citrusos aromája van. Nagyjából két borsónyi mennyiséget oszlatok el az egész lábfejemen, és a talpamon. A másik csalódás az illat mellett az, hogy nem hűsít kellően. Eddig minden nyári Foot Works lábkrém hűsített, és soha ki nem hagytam volna egy napot sem, ami a használatát illeti. A kezemen jobban érzem masszírozás közben a hűs érzetet, mint utána a lábamon. Frissít ugyan, de nem eléggé, szerintem nyárra kevés lesz.
A hidratáló hatása hozza a megszokott színvonalat, kellően puhák a lábaim használatát követően.

Összességében vegyes érzelmeim vannak a lábápolóval kapcsolatban. Az illata nem egészen lime-os, valamint nem hűsít eléggé. A hidratáló hatása nyárra bőven elegendő, illetve könnyen beszívódik és nem hagy maga után ragacsos érzetet. 

Online csak a lábradírt, és a spary-t találtam meg. További információkért érdeklődjetek a Tanácsadó nőknél!

Ti próbáltátok már a Lime és mojito Foot Works termékcsaládot? 

9 megjegyzés

 1. Mind a három termék meg van.A lábradír és a spray tetszik(jött be) a legjobban.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Na akkor mellé nyúltam. Nem szereztem be a többi darabot, viszont júliusi új szettre befizettem :)

   Törlés
 2. Én szagoltam őket csak, de jó az illatuk, a sprayt meg fogom venni, de ez a lábkrém is jó lehet.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerintem a lábkrém inkább csalódás. Nem vagyok hozzászokva, hogy csalódjak a Foot Works-ben :D

   Törlés
  2. Hát az nem jó, nem örülök neki hogy csalódtál, de néha van ilyen,sajnos... :(

   Törlés
 3. nekem abszolút csalódás volt.. szerintem nagyon mű illata van. :/

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az illata tényleg lehetne lime-osabb. Meglepődtem én is rajta, jobbra számítottam. Ráadásul a héten kánikula és nem fog semmi sem hűsíteni alulról :(

   Törlés
 4. Szuperek a képek Eleni, csak így tovább! :) Viszont nagy kár, hogy nem hűsít. Nekem a cseresznyés lábspray és lábradír van meg, jófélék. De ezek után, ha elfogynak, nem tudom mennyire legyek bizakodó.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen :) Nagyon harmatgyengén hűsít csak, legnagyobb bánatomra. A cserkós cucc az nagyon nagyon jó volt, használtam régebben én is. A lábsprayre azt mondják egész jó, de nekem elment a ettől a kedvem, így inkább az új Foot Works cuccokat várom. Júliusban lesz egy szett, és most rendeltem egy sima lábfürdetőt.

   Törlés