Arckezelés: Permanent Contour® arc-dekoltázs kezelés, Pecsétmasszázs az Alpesi Kurland termékeivel

Sziasztok, Lányok!

Abban a szerencsés helyzetben voltam, hogy másfél héttel ezelőtt, egy fantasztikus arckezelésen vehettem részt a Gyalai Dóri jóvoltából, aki az Alpesi Kurland vezetője.
Egy varázslatos Pecsétmasszázst próbálhattam ki, közben pedig beszélgettünk ennek a kezelésnek a jótékony hatásairól.
A Deák tértől nem messze van a Kurland Natúrkozmetika szalon (Régiposta utca 5.), ahol az Alpesi Kurland termékeivel végeznek el kozmetikai kezeléseket.
A hely letisztult, mégis barátságos környezet fogad belépéskor, engem Dóri várt szeretettel, megmutatta hol tudok levetkőzni, illetve a cipőt levenni. Kaptam papucsot is, hogy még otthonosabban érezzem magam.
Gyorsan szemrevételeztem a kozmetikát, majd Dóri bemutatott a kozmetikus lánynak, Zsófinak, aki nem csak szép, de egy kedves lány is, aki tényleg teljes mértékben kiszolgálja a vendéget, hiszen bénáztam a tunika felvételénél, még azt is segített rám adni.
Hiába jártam évekig kozmetikushoz, dekoltázs masszázst nem kaptam, talán ez szólhat a mentségemre.
A szoba kis méretű, benne egy nagyon kényelmes ággyal. Mielőtt belevágnék a részletekbe, elárulom mégis mire jó ez a kezelés. Többféle pecsét kapható, az enyém a damaszkuszi rózsa pecsét volt.
A rózsa olaj hatásos hörghurut, száraz, sebes, gyulladt bőr, heves szívdobogás és depresszió kezelésében is, az illóolaja megnyugtatja, és ellazítja az embert, és oldja a mindennapi stresszt és a félelmeket.
Emelett sejtregeneráló, hűsítő, gyulladáscsökkentő és gyulladás gátló tulajdonságai miatt a rózsaolajat és a rózsavizet kozmetikumokban is megtalálhatjuk, pl. arc-, test- és hajápoló készítményekben. A virágszirmokból készült tea szintén nyugtató hatású, külsőleg pedig bőrproblémákon segít.
Részletes leírást, ezen a linken olvashattok.

A kezelés előtt természetesen konzultáltunk Dórival, így a mindennapi problémáimra is megoldást találtunk ezzel a kezeléssel, ráadásul pont aznap két gyulladt pattanással is "büszkélkedhettem".

Miután felfeküdtem az ágyra, Dóri a hasamra helyezett egy melegítő iszappárnát (ITT), ami segít ellazulni, illetve ha fáj közben a hasunk segíti oldani a görcsöket.
Ezután elkezdte Zsófi a kezelést, először megtisztította az arcomat Classic Cleansing géllel, majd egy tonikkal ( arctisztító géltonik ), majd a lazító masszázshoz pedig egy csodaolajat a Time Together olajkompozíciót használta ( Time Together ), aminek mennyei illata van, nem tudtam betelni vele, és ennyi nap után sem tudok, mert még mindig érzem az orromban. Zsófinak arany keze van, teljes mértékben ellazultam, mindenhol alaposan átmasszírozott, a karomat, a mellkasomat, és az arcomat is.
Miután végzett a masszázzsal jött a kezelés fő attrakciója, a damaszkuszi rózsa pecsét. Úgy képzeljétek el mint egy nyomdázót, amiben benne voltak a pecsétek.

Pecsétek használat közben
A készülék átmelegítette a pecséteket, és Zsófi szakszerű mozdulatokkal elkezdte a pecséteket az arcomhoz nyomni óvatosan. Az illata kellemes, nem túl erős rózsás volt, úgy éreztem, hogy a meleg és a gőz miatt az arcbőröm teljes egészében felpuhult, majd miután a damaszkuszi rózsa illóolaját beszívta a bőröm, jött rá egy Basic modellage alginát arcmaszk. Aki nem fél a bezártságtól, az kérheti úgy is, hogy az egész arcára kerüljön a lehúzható maszkból, én nem voltam annyira bátor, így csak a számat takarta be vele Zsófi, így nem tudtam beszélni, nagyjából 10 percig, ugyanis ennyi idő alatt szilárdul meg a maszk. A kozmetikus óvatosan leszedi a bőrről, majd befejező krémként Kecskevaj aloé vera gélt kaptam.
A kezelés 60 percig tart, tehát bőven van időnk ellazulni, élvezni az illatokat, azt hogy kényeztetnek bennünket testileg-lelkileg egyaránt.
Az eredmény magért beszélt, az arcom puha volt, mint a babapopsi, feszes, és tiszta. A gyulladást is lecsökkentette, amik rekordidő alatt múltak el az arcomról, második nap már nem volt pattanás az arcomon, csak az egészséges bőr. Nem volt szükségem 2-3 napig arckrémre sem, hiszen tökéletesen hidratált volt a bőröm, így elég volt megtisztítani a napi szennyeződéstől.
Emellett teljesen ellazultam, és feltöltődtem energiával, majd kicsattantam. Úgy éreztem magam mint egy edzés után, akik rendszeresen sportolnak tudják miről beszélek.
A kezelést érdemes havonta elvégezni, bár ez ugye pénztárca függő, bár én törvénybe iktatnám mindenkinek (férfiaknak is), természetesen külön fizetéssel hozzá.
A kezelés után, még beszélgettünk a termékekről, és azok jótékony hatásairól, illetve kaptam 2,5 deci vizet is, mert a folyadék nagyon fontos a szervezetnek.
A használt pecséteket ajándékba a kezelés után megkaptam, mert pár fürdésre még elegendő. Ezeket a pecséteket meleg vízbe kell áztatni ( egy lábosnyi), majd magunkra önthetjük, vagy akár a kádba, ha fürdőzni támad kedvünk.

pecsétek


Összességében, az egyik legjobb kozmetikai kezelésben volt részem, tökéletes termékekkel, tökéletes kozmetikussal, és a tökéletes tulajjal. Az olajat mindenképpen meg fogom itthoni használatra is vásárolni, hiszen már elérhető a webáruházban, mindenféle csoda Alpesi Kurland termék, amik nem tartalmaznak káros anyagokat.
A bőröm meghálálta a gondoskodást, én fontosnak tartom azt, hogy kozmetikushoz járjunk, mint már említettem engem is évekig kezeltek, két kozmetikushoz volt szerencsém, mert az arctisztítás fontos, amit tényleg csak szakemberek tudnak rajtunk elvégezni, nyilván ehhez jó helyre kell menni, és jó kozmetikust találni.
Nagyon jó élménnyel gazdagodtam, a környezet barátságos, és rögtön otthon érzi magát az ember, ami ilyen szalonban nem elhanyagolható tényező...annak idején a kozmetikusommal mosolyogtunk azon, hogy egy jó szakember, nem csak tökéletesen tisztítja az arcot, de jó pszichológus is, hiszen sokan megosztják napi problémájukat velük.
Mindenkinek szívből ajánlom az Alpesi Kurland szalonját.
Interjút ITT olvashattok a cégről, ahol minden linket megtaláltok.

Ti jártok rendszeresen kozmetikushoz?

Legyen csodás hetetek!
Nincsenek megjegyzések