P2, i got you babe

Sziasztok, Lányok!

Ma az egyik kedvenc P2-es lakkomról hoztam bejegyzést, igazi nyári manikűr, amit én magamon télen is el tudok képzelni, de így augusztusban az utolsó nyári hónapban üdítő ránézni.


Korábbi bejegyzésekben említettem, hogy a P2-es lakkok itthon nem kaphatóak, tehát német földre kell érte utazni, hogy birtokunkban lehessen egy-egy különlegesebb darab.

Az üvege kísértetiesen hasonlít az itthon kapható Golden Rose lakkokéra, és még a mennyiség is közel megegyezik a P2 11ml-es kiszerelésben kapható nagyjából 3 euróért.
Annak ellenére, hogy a kupakja fémszínű, nem lesz tele ujjlenyomattal.
Az ecsete közepesen vastag, egyenesre vágott, könnyű vele lakkozni.

Igazából nem tudnám pontosan megmondani milyen színű, a képen is látszik, hogy például a mutató ujjam narancsosabb, a többi kicsit korallos piros.
Attól függ, hogy esik rá a fény, a kép készítésekor például oldalról jött, ezért is tűnik egy-egy körmömön más színűnek.
Két rétegben nem  fed olyan jól, enyhén átlátszanak a körömvégek, három réteggel már elfogadható a végeredmény. Az első képen még nem használtam fedő lakkot, az utolsó kettőn már azzal szerepel a mani.

Viszont a három réteg sok, cseles lakk, 8 órát száradt legalább, a felszíne kopogott, de mire reggel felébredtem extra karcos lett, de egy kis Seche Vite megoldotta a problémát, így a karcolásokat el tudtam takarni a fedőlakkal.
Mikor írom ezt a bejegyzést még mindig ez a lakk van a körmeimen, immáron negyedik napja, és nem kopott, vagy pattogzott le egyáltalán.
A színét imádom, nincsen ehhez fogható lakkom, kár, hogy két rétegben nem fed tökéletesen, és a száradása is problémás kicsit, de attól függetlenül nagyon szeretem, és a kedvenceim között kapott helyet.Nektek hogy tetszik ez a lakk? Mennyire szeretitek az ilyen élénk manikűröket?

További szép napot!

20 megjegyzés

 1. ahw *-* gyönyörűséges ez az árnyalat

  VálaszTörlés
 2. De jó, hogy ez a lakk egyedül tudja azt, amit én szivaccsal ütögettem fel magamnak :P Furfangos jószág és nagyon szép!

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szép szín, jól néz ki a körmeiden! :)
  Kár, hogy nálunk nem lehet P2-t venni, inkább ez lenne itt mint a S-he márka ...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves vagy, köszönöm szépen: ) Én sem értem, petíciót kéne írni, hogy P2-t követelünk!:)

   Törlés
 4. Nagyon szép szín! Elfogadnám én is... :))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen: ) Remélem egyszer lesz lehetőségem P2 lakkokhoz, hátha ez is még kapható, akkor veszek egyet Neked is.:)

   Törlés
 5. Szerintem ő olyan, mint a my paprika is hotter than yours az OPI-tól :)

  És azt a lakkot imádom. Fel is kéne kennem valamikor :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Valami rémlik azzal a lakkal kapcsolatban, legalább itthon beszerezhető a szín más márkától hamár P2 nincsen: )

   Törlés
 6. Gyönyörű ez a lakk, nagyon szép olyan pirosas színbe átnyúló, de mégsem piros hanem narancs :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen, igen, kicsit kaméleon: D

   Törlés
 7. nagyon szép:) x
  Bianka
  http://ruhamania.blogspot.hu/

  VálaszTörlés