Vendégposzt: Deborah hab állagú feszesítő, Greenland Milky testradír-teszt

Sziasztok, Lányok!

Ma vendégposzt következik, Zsuzsi barátnőm tesztelte a januári Szépségboxban található termékeket.
Elsőként a Deborah hab állagú feszesítő termékéről olvashattok, majd a Greenland testradírjáról.


Kisebb nagyon nehézségek árán, de eljutottam eme poszt megírásáig. Szóval… két termék lett megjelölve, amiről írnom kéne tesztelés címén. Kisebb nagyon nehézségek árán, de eljutottam eme poszt megírásáig.

Szóval… két termék lett megjelölve, amiről írnom kéne tesztelés címén. Az első a Deborah Bioetyc egyik terméke a hab állagú feszesítő. Számomra ez egy igen érdekes terméknek ígérkezett, lévén hallottam már nagyon sok feszesítő termékről, de habról még nem. Így nagy érdeklődéssel próbáltam ki. Először is jó sokáig kitartott. Két hónapig folyamatosan használtam és még mindig van egy kevés a fenekén. Ez természetesen annak köszönhető, hogy csak esténként használtam (szerintem egy nap egyszer, este pont elég a használata), illetve aki elkezdi használni ezt a terméket hamar rájön, hogy nem kell sokat nyomni a palackból (vigyázni kell, mert a lenyomáskor meg tud szaladni az ember keze). Maga a csomagolás sem hagy kivetni valót maga után, meg kell hagyni színeivel és formájával fel is hívja magára a figyelmet. A hatása meg számomra lenyűgöző volt, igazából már másfél heti használat után fenék comb tájékon érezhető volt némi változás. Szép eredményt lehet vele elérni. A tartós használatot érdemes átgondolni, mert az eredi ára 4 000 Ft, de aki áldozz rá pénzt és időt szerintem az sem bánja meg, a termék szerintem az egyik legjobb a piacon.


A másik termék a Greenland Milky Mandulatej-Lótusz illatú testradírja volt. A testradírokkal mindig egy kicsit szkeptikus vagyok. Az illatukkal általában nem, mert azt azért annyira nem tudják elrontani, pláne ha egy márkás termékről van szó, általában nálam az állaga okoz némi fejtőrést. Nem szeretem, amibe túl nagyok a gömbök, mert azzal úgy érzem, mintha kövekkel dörzsölném a bőröm, de a túl kicsit sem, mert az meg olyan mintha nem is csinálnék semmit. Nah ez a termék ilyen téren kellemes csalódás volt, a gömbök számomra átlagméretűek voltak, kellemes érzést keltett, nem ragad nem tapadt, és ami a legfontosabb, könnyű volt lemosni. Nem maradt darabkás a bőröm, nem kellett sikálni, hogy minden kis apró golyó lejöjjön. A végeredmény kellemesen sima bőr, nagyon finom mandulatej-lótusz illattal. Az ára 1 800-tól 3 000ig változik, attól függ, hol veszed, van-e akció, stb. Viszont én bátran merem ajánlani, ritkán botlik az ember ilyen jó testradírba.Nos, remélem mindenki elégedett lett a poszttal és akinek tetszettek a termékek, ne habozzon kipróbálni.:)

Köszönöm szépen Zsuzsi barátnőmnek a posztot, egy olyan Deborah feszesítőre én is befizetek nyáron :) 

Ti próbáltátok valamelyik terméket a kettő közül?

2 megjegyzés

  1. Jaj, ezek után alig várom, hogy nálam is sorra kerüljenek, de egyelőre mind testradírban, mind feszesítőkrémben több termék is a palettán van, így legalább egynek el kellene fogynia...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is kíváncsi vagyok neked hogy válik be, mert én nem rendeltem meg ezt a dobozt, meg lehet, hogy mást kaptam volna:)

      Törlés