NYX, Doll Eye szempillaspirál-teszt

Sziasztok, Lányok!

Ma egy szempillaspirál teszttel készültem, ami a NYX-Doll Eye spirálja. Ez még a NYX-es teszt csomagomban volt amit a My Beauty Tools-tól kaptam tesztelésre, amit nagyon szépen köszönök.

Van egy másik NYX spirálom amiről tesztet ITT olvashattok. Hiába az azonos márka elég sok különbség van a két termék között.
A Doll Eye egy vízálló szempillaspirál, ami nyáron jó szolgálatot fog nekem tenni a nagy melegben, mert végre lesz valami ami nem olvad le az arcomról. :)
Egy fekete-fehér dobozban érkezett a spirál, aminek kifejezetten örültem, annyira nem kedvelem a drogériás spirálok csomagolását.
A doboz teteje és alja le volt ragasztva egy átlátszó "cellux" darabbal.
A spirál külsején a fekete szín dominál, a fehérrel csak a márka illetve a spirál neve olvasható, egymás mellé rakva a dobozt és a spirált nagyon klassz kontrasztot alkotnak.

A keféje sűrű, kicsit merev szálú, a formája egyedi, a két széle kerekded és a középső része pedig elvékonyodik, a fotón talán látszik is a spirál alakja. Könnyű kezelni, nem kell vele trükközni, szépen felviszi a festéket a rövidebb szempillákra is.
Viszonylag sok anyagot vesz fel egy "mártásra", de ennél a spirálnál többször át kell kenni a pillákat a jobb végeredmény érdekében:

 Lefotózva szemből, így néznek ki a pilláim, kétszer kentem át ezért a hatásért.
Szerencsére nem csomósodik, a pillákat is különválasztja.
Nap végére egyáltalán nem morzsolódott, nem potyogott le. Hamar szárad a pillákon, így elkenni se igazán lehet.Összességében meg vagyok nagyon elégedve ezzel a spirállal, külön öröm, hogy vízálló.
Nem morzsolódik, könnyű felkenni, szerintem elég hosszú pillákat varázsol, és természetes hatása van. 


Csomagolás: 5/5
Hatás: 5/5

A spirált EZEN a linken tudjátok megvásárolni 3.490 huf-os áron :) 

Nektek mi a kedvenc NYX spirálotok? Szeretitek a vízálló termékeket?

Gyönyörű napot kívánok!


8 megjegyzés

 1. Jónak tűnik, szépek a pilláid, nem tapadnak össze, ami külön előny! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm: ) A második spirál ami után nem kell a fogpiszkálóval rásegítenem,hogy a pillák elváljanak egymástól.; )

   Törlés
 2. A csomagolása nagyon tetszik, és a végeredmény is, de szerintem ezzel a kefével nem boldogulnék...Jobb szeretem az egyenes illetve a duci spirálkeféket (sima formák, nem ilyen "puklisak")

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ki kell tapasztalni a kefét szerintem. Nekem egyszerűbb a használata mint a duciknak, bár azokat is nagyon kedvelem: )

   Törlés
 3. A desing nagyon tetszik nekem is, de a kefével nem lennék kibékülve, nekem most a maybelline colossal go extreme volum' a kedvenc spirálom, de köszi a tesztet mert biztos hogy így nem venném meg. puszillak: Judit

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Pedig jó a kefe kialakítása, bár elsőre meglepődtem hogy így néz ki. Maybelline spirálok is nagyon jók, nekem is van a Colossal, az meg ez a kedvencem. :) puszillak: *

   Törlés
  2. Persze jó a kefe kialakítása én is így gondolom, de most a ducibb kefék jobban bejönnek *-* puszika neked! Judit

   Törlés
  3. :) Megértem, én is nagyon kedvelem a duci keféket :) Puszillak O.O

   Törlés