Beszámoló-Bloggertali

19:22

Sziasztok, Lányok!

Nagyon szuper volt a múlthét szombat, ugyanis megszerveztük a második blogger találkozónkat, Reni, Katy és én. Izgultam előtte rendesen, főleg mikor kiderült, hogy többen leszünk mint az első talin, és új emberekkel is megismerkedhetek, akiknek olvasom már régóta a blogját, vagy akikre még csak mostanában találtam rá.

Először kezdeném a megjelent bloggerekkel, mindenkinek a blogos nevét használom, mert nem tudom kinek szabad kiírni a keresztnevét :)
Megaera ,Mystyck, Sunny, Angel, kamiii, Lilla, Mea, Barbara, Aggie, Andus, Kata, Moon Angel, Zsozsó , Csipkelány, Panni és később becsatlakozott még Pheonix, de én már vele nem találkoztam, és még mi hárman. Remélem nem hagytam ki senkit a felsorolásból :)
Először is örülök, és nagyon köszönöm, hogy eljöttetek mind erre a talira, remélem jól éreztétek magatokat.
Páran találkoztunk a Deáknál miután odamentünk a Starbucks elé, akkor már vártak minket, majd kis esőben ázás után befáradtunk a kávézóba, ahol megpróbáltunk leülni, nagy nehezen bepréselődött mindenki a helyére, majd vártuk a később csatlakozókat, illetve Pannival pónit cseréltünk...mindketten gyűjtjük a pónis figurákat, csak én a My little Pony régi verzióját, míg ő az újakat, el is neveztem a Tőle kapott  pónit Panninak :D
Ajándék átadástól kezdve, a kávézáson át, a hangos nevetésig, és egymás megismeréséig volt zajos a kávézó. Egyet sajnáltam, hogy a Starbucks-ban nincsenek hosszabb asztalok, mert így a másik társaságnak kénytelen voltam háttal ülni, mert máshogy nem fértünk el. Miután kikávézták magukat a koffein imádók, elindultunk pár utcával odébb lévő Anker klubba, ahová már Reni foglalt asztalt, így volt bőven helyünk a cserebere lebonyolításához.
Elsőként mindenki kirakta portékáját, és kezdődött a vadászat, most is elég sok mindennel tértem haza, pedig az volt a terv, hogy kevesebb dologgal jövök el mint amit vittem, de tudjátok hogy van a mondás, "ember tervez, Isten végez."
Én egy asztalnál ültem Pannival, Renivel, Szilvivel, Barbival, Sunny-val, Lillával és Meával. Lilla és Mea nem ebédeltek ott, kicsit korábban indultak mert dolguk volt, a többiek neki álltak elfogyasztani a finom ebédjüket, igaz az nem igazán sikerült egyhamar, mert annyira nevettünk egymás sztorijain, hogy én majdnem befordultam az asztal alá, szerintem tőlünk volt hangos az egész helység.
Ha emlékeim nem csalnak ebéd közbe kezdtük el megtárgyalni a piercing problémákat, majd Szilvi sokkolt be minket, utána Moon Angel is tett arról, hogy még jobb kedvünk legyen, és Barbi, Panni és Sunny se maradtak ki az aranyköpés megnyilvánulásokból :D Még most is azon tanakodom, hogyan tanítsam meg a macskámat arra, hogy hozza vissza a labdát :D
Nagyon hamar elröppent a délelőtt, és hamar kora délután lett. Ha jól emlékszem 13.00 körül a lányok elindultak a Nailland felé, én oda már nem mentem, úgyhogy a beszámoló további részét más bloggereknél olvashattátok, illetve olvashatjátok.
Nagyon jól éreztem magam, hiszen nem könnyű napok álltak mögöttem, és a lányok maradéktalanul kedvesek és viccesek voltak, sok pozitív élményt kaptam, és több szállóige is elhangzott a találkozón.
Én alig vágom a következő összejövetelt, remélem akik ott voltak most a későbbire is el tudnak jönni, és akik most nem tudtak, azok is.

És most jöjjenek a képek:


Az elmaradhatatlan manikűr fotózás :) 
A csapat egy része

Itt már az Anker klubban vagyunk, zajlik a vadászat :)

A lányok nem bírtak magukkal és sok sok meglepetéssel leptek meg, Reni és Katy már a születésnapomra is gondolt (igaz még csak jövőhéten lesz), és egyik álmomat megvalósították :)

Ezeket a szépségeket mind Katy-tól kaptam *-*
Ezeket a pedig Renimtől, illetve az England Tristam lakkját Katytól is kaptam szülinapomra, annyira örültem neki, hogy kis híján elsírtam magam, és a többiről már nem is beszélek *-*

A Panni pónim, illetve drága Panni félrerakott nekem egy Golden Rose lakkot, Zsozsó pedig egy Zoya lakkot számomra, nagyon meg voltam hatódva, sőt még most is meg vagyok :) A többit levadásztam :)
Ezeket még Szilvi nyereményjátékán nyertem, de még nem mutattam Nektek, annyira örültem neki *-*


Szeretném Nektek megköszönni, hogy megtiszteltetek minket a jelenlétetekkel, nagyon nagyon nagyon jól éreztem magam, és köszönöm Nektek azt a sok jóságot és kedvességet amivel elhalmoztatok.
Mindenkinek köszönöm az ajándékot! :)
Remélem újra eljöttök, és mások is kedvet kaptak ahhoz, hogy egy újabb fantasztikus napot töltsünk együtt! :)
A képekért köszönet Reninek és Katynak! :)

You Might Also Like

28 megjegyzés

 1. Ma is gyakoroltuk a produkciót, már 5-ből kétszer oda is adja a labdát. :D Egyébként szerintem a kutyáktól leste el a trükköt. :D

  Nagyon szuper nap volt, ennyit régen nevettem. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. D A macs-eb:D Na igen azt kihagytam, hogy a kutyusok miatt ugat, és hozza a labdát, de nincs kutyusom, szóval valamit kitalálok, hogy tudnám labda hozatalra idomítani :D
   Én is, úgy fájt már a hasam, a villamosos sztorin is el tudom még mindig magam röhögni :D
   Remélem máskor is eljössz O.O

   Törlés
 2. nagyon jó volt olvasni a beszámolós posztot :D most estem haza :P örülök, h ott voltam, holnap olvasható lesz majd a bejegyzés is :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :D Annyira kár hogy nem tudtál maradni, szétröhögtük magunkat, már csak a ti beszólásotok hiányzott :D
   Alig várom a beszámolód :)

   Törlés
  2. Melyiket? Nem kaptam Tőled ma Új mailt, bár lehet hogy most szőke vagyok. Amúgy a nettel is van valami mert csak telefonról tudok kommentelni -.-"

   Törlés
  3. még szombaton írtam a privát géjmélre :D

   Törlés
 3. Ó, drága Elenim, tőlem ezek a boldoghétvégét-ajándékok voltak, úgyhogy készülj fel, hogy lesz még itten születésnapi adag is :-) A Tristamot pedig már nagyon látni szeretném a körmeiden!!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm az ajandékokat *-* Jaj, nagyon zavarba hozol, mondjuk azért várom a közös szülinapot hogy újra lássalak Titeket: )

   Törlés
 4. Jajj, még sosem neveztek el rólam pónit! :D Amit tőled kaptam Jázmin kisajátította, csak azzal hajlandó játszani, de majd kirakom a polcra!
  Nagyon jó volt veletek talizni, még sok ilyet!♥

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Annyira Pannis, hogy nem is illet rá más név :D
   Nem baj, annyira aranyos a kutyusod, hogy a következő talira viszek neked inkább másikat, és ígérem eredeti zacskóstul kapod :)
   Én is örültem nagyon nagyon Neked, gyere máskor is! :)

   Törlés
 5. Szuper volt ez az egész, annyit röhögtem, hogy megfájdult a hasam :P Neked bőven elég szimplán csak beszélned, én már attól kész vagyok, mert ahogy mondod az felér egy kabaréval :D Na és azok a CG lakkok, jaj mamám *.* A liláról úúúgy szeretnék majd tesztet olvasni :P

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm :D Ne is mond, mindenkinek elmeséltem a hulla-sztorit, annyira röhögtem :D :D :D Azért rajtad is lehet jókat nevetni, szóval nem panaszkodhatunk szerintem, egyszer belelendül ez a társaság, aztán az asztal alatt kötünk ki fájó hassal :D
   Törpe Póniiii :D
   A rózsaszínt próbáltam ki előbb, de utána a lilát fogom, szóval ha minden jól megy, jövőhéten már hozom is a lila CG-ról a bejegyzést :)

   Törlés
 6. Nekem az első talis élményem és nagyon szuper volt! Jó volt Téged is élőben megismerni, remélem legközelebb is ott tudok majd lenni!:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Remélem jössz a következőre is, és akkor jó lenne még többet beszélgetni ^_^ Alig várom, addig gyönyörködöm továbbra is a manidban: )

   Törlés
 7. én is akarok menni.remélem majd összejön legközelebb :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Várunk már! Remélem több időt leszel itthon ^_^

   Törlés
 8. De jó csapat, micsoda remek ötlet volt a találkozó:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönjük: ) Szeretnék rendszeresíteni, várunk szeretettel: )

   Törlés
 9. :) Jó volt olvasni a találkozóról:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon szeretném ha a következőn ott lennél *-*

   Törlés
  2. Szeretnék is elmenni egyszer:) Sajnos most ez esélytelen volt:(

   Törlés
  3. Én várlak ám nagyon ^^ Sebaj, megértem ha sok dolgod volt, csak szerettem volna ha jól érzed magad, és látom hogy vagy :)

   Törlés
 10. Mi köszönjük :) Nagyon jól éreztem magam, csak sajnáltam, hogy mindig messze kerültél tőlem, így nem tudtunk szót váltani igazán. Na majd legközelebb :) BOLDOGOT így előre is :) És a Tristam tényleg a legszebb kék, amit gyártottak. Szerintem. Én a páromtól kaptam tavaly szülinapomra, szóval elmondhatjuk, hogy igazi szülinapi lakk :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon szépen köszönöm a köszöntést :) És nagyon köszönöm, hogy megtiszteltél a jelenléteddel, nagyon szeretném ha eljönnél a következőre is *-*
   Én is amúgy, főleg itthon gondolkodtam rajta, hogy keveset beszéltünk, ráadásul nem is egy asztalhoz kerültünk, pedig nagyon örültem neked mikor megláttalak, mintha már régóta ismernélek :) Bár az a baj, hogy az asztaltársaság másik felével nem tudtam beszélni, úgy bántott a dolog, valamit ki kéne találni, hogy egybe tudjunk ülni normálisan, hogy a többieket is halljam legközelebb.És a hajad, meg tök WOW!
   Szerintem is, van egy jó pár kék lakkom, de közelébe sincsen szinte egyik sem, úgy látszik tényleg ez tipikus szülinapi ajándék lakk :D

   Törlés
 11. Úgy sajnálom, hogy én nem tudtam menni, remélem, hamar lesz rá alkalmam :]

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is nagyon sajnálom, szívesen megismernélek személyesen is, biztos jókat röhögnénk :)
   Nagyon remélem hogy el tudsz majd valahogy jönni legközelebb :)

   Törlés
 12. Irigykedek... :) De egyszer csak eljutok. :D

  VálaszTörlés

Labels

A-England Abura Aden Adidas Ajánló Algotherm All In Packaging Alpesi Kurland Alverde Angyalom Szappan Anime Aranyélet Armonía Aromax Ashley Tisdale Atandi Aveo Avon Ayurveda B.U. Baba Babydream Babylove Balea Barilent Barry M Bath & Body Works Bee Méhviasz Benecos BerBer Beauty BH Cosmetics Bielenda Bio-Oil BioAngelica BioArt Bioderma Bione Blanche Blistex Bomb Cosmetics Bonprix Born Pretty Store Born To Bio Borotalco Bortocalo Botanicus Brilla Natúr Bron Pretty Store Bulgarian Rose Burt's Bees Butlers BWT Calena CaoNatur Carmex Catrice Catrie China Glaze Clinians Clinique Coastal Scents Coconut oil Cocoon Manufaktúra Colgate Colletion COLO Skincare Colour Alike ColourPop Converse Cosmia Costal Scents Curaprox Dance Legend Dizao Organics DM DM Kedvencek Dove Dr. Bronner's Dr. Kelen Dr. Krém Dr. Organic Dr. Pasha Drop of nature E- Efektima El Barco El Corazón Elf EOS Escada Essence Essene Essie Esszencia Natúr Eucerin Évca Natural Eveline Ezsubegz F&F Faith In Nature Fama Farmasi Farmona film Floren Flormar franken Freeman FRISS Kozmetikum FRISS Kozmetikumok FUN Lacquer Fytofontana Garnier Glam Polish Golden Rose Golden Tattoo Good Stuff Gosh Greeland Green Pharmacy Hansaplast HappySkin Hawaii Tropic Head&Shoulders Hegron héhé Helia D Hella Care Hello Kitty Hempz Henkel Herbária Hergon Himalaya Herbals I love Makeup Ice Age ILNP Inecto Inspiráció Instanails Institute Karité Interjú IsaDora Isana Iseree JimJams Jimmy Choo Joanna KAP Karin Herzog Kat Von D KBShimmer Kedvencek Kell A Púder KIK Kneipp Korea Könyvajánló Kreatív Ajándék Kreativator L'occitane L'oreal La-Roche Posay Labello Lactacyd Lady Gaga Lavera Lilibe LIMA Lirene Llarowe Lora Lovely Lush MAC Mádara Magister Products Mall.hu Manhattan Manikűr MarillaSzappan Max Factor Maybelline Mel Merio Memebox Messy Manison Milani Cosmetics Milk Shake Miss Sporty Missha Misslyn Mixa Models Own Monster High Moyou Moyra Moyra akrill Mundo de Unas MyBeautyTools Nagora Manufaktúra Nailland Naked Naked3 Naobay Natics Natural Care Natur Con Te Naturalium Naturia Neogence Nici Nikoli MakeUp Nina Ricci Nivea Nonique Notino Nourish Nuxe Nyereményjáték NYX Olivia Natural OPI Oral-B Oriflame Original Source Orly Orshy Cosmetics P.Shine P'etla P2 Paco Rabanne Paese Palette Palmolive Pantene Pepco Peripera Phi Kozmetikum Pickwick Picture Polish Pixibag Pixibox Playboy Pupa Pure by Pixibox Pure Fiji Radox Raunsborg Real Techniques Remington Rexona Rimmel Rival De Loop Rosetti Bizsu Rossetti Bizsu Rossmann S.he Sajtóanyag Sally Hansen Sante Scholl Schüssler Schwarzkopf Seche Vite Secret Selection She Shimmer Shades Shopline Sigma Skinfood Smink Sminktermék Sminktermékek Soap & Glory Soins Solone Stila Sunkissed Szappancsodák Szappanfalu SzapPannon Személyes színminta TAG Tanya Burr TeeTaku Teszt Tetesept The Body Shop Tony&Guy Tonymoly Topic Skin Care Tricovel Twist & Pout UMA Unicorn Urban Decay Uriage UW Premium Vaipani Vanita VeraNatura Vichy Victoria Secret VitalCare W7 W7 Cosmetics Clynol Wellness Szappan Wise Tree Naturals X-epil Yamuna Yankee Candle Yardley Yves Rocher Zendium Zenna Zenzero Zergeboglár Ziaja Zoya Zoya goes pretty