Közeleg a bikini szezon! Akciós szőretlenítő gépek a My Beuty Toolsnál!

Sziasztok, Lányok!

Örökös probléma a szőrtelenítés kérdése.
Van aki a borotvára esküszik, más a gyantázásra, valaki a epilátor gépekre, de egy biztos, mindenki valamilyen módon szőrtelenít. Ebben a posztban a szőrtelenítő gépekkel, és azok hatásaival ismerkedhettek meg.


Manapság egyre több hölgy érdeklődik a végleges vagy tartós szőrtelenítési módszerek iránt. Szerencsére ahhoz, hogy tartós szőrtelenítő kezelést alkalmazzunk már nem szükséges drága kozmetikai szalonokat felkeresnünk, otthon, TV nézés közben is nyugodtan használhatjuk ezeket a készülékeket.


Egy kis info az otthoni szőrtelenítés lehetőségeiről:

 A mai modern nő szőrszálaktól mentesen kívánatos. Így a hölgyek többsége igyekszik mindent bevetni annak érdekében, hogy megszabaduljon a lábán, karján, hónalján és a bikinivonalán található összes felesleges szőrszáltól. De létezik olyan, otthon is alkalmazható végleges szőrtelenítés, amivel örökre megszűnnek a szőrproblémáink és drága kozmetikai szalonokat sem kell felkeresnünk? Milyen módszerek vannak és ezek milyen veszélyeket hordoznak magukban? Ennek jártunk utána.

Elektrolízises szőrtelenítés (ITT láthatjátok készüléket)

Az elektrolízises szőrtelenítő készülékek a mikroáram technológiáját hasznosítva megsemmisítik a szőrtüszőt és a szőr gyökerét, ezzel megakadályozva az újranövekedést. A mikroáram lúgosra változtatja a szőrtüsző PH értékét, ami megtámadja a szőr gyökerét és a tüszősejteket, melyek a szőr növekedéséért felelősek. Ez a folyamat a kezelés után is lassan tovább folytatódik egy ideig. Nem mindig lehetséges egy kezeléssel megölni az összes kezelt szőrtüszőt, így egy részük visszanőhet és utókezelés válhat szükségessé. Amennyiben azonban visszanő egy szőrszál, világosabb és vékonyabb lesz, mint korábban. A rendszeres kezelések eredményeképpen a kezelt szőrtüszők elhalnak, és a tartós eredmények kárpótolnak a fáradozásokért. A kezelések mellett a szőrnövekedés teljes megszűnéséig a szokásos szőrtelenítési módszerünket használhatjuk.

Lézeres szőrtelenítés (ITT láthatjátok a készüléket)

Lézeres kezelés alkalmával a kezelőfejből kibocsátott lézerfény a bőrön áthatolva, egészen a szőrtüsző tövéig jut, ahol energiája a pigmentet tartalmazó tüszőben elnyelődik, és hővé alakulva elégeti az osztódó sejteket, vagyis megsemmisíti a szőr gyökerét. Persze felmerül a kérdés, hogyan különbözteti meg a lézer a szőrtüszőt a bőrtől, miért nem a bőrünk ég meg. A lézer természetesen nem ismeri fel a szőrtüszőt, hanem a kezelt terület legsötétebb részén nyelődik el, ami bőrünk esetében a szőr maga, így a kezelés akkor a leginkább eredményes, ha minél világosabb a bőrünk, a szőrszálak pedig minél sötétebbek. Tehát, ha egyszerűen akarunk fogalmazni, akkor a lézer lényegében kiégeti a szőröket, anélkül, hogy a bőrünkön maradandó égési sérülések keletkeznének. A 808 nm-es hullámhosszú fény lehetővé teszi a viszonylag sötét bőr és a világos bőrtípusok kezelését is. Mindazonáltal a lézeres szőrtelenítés nem alkalmas afro-amerikai vagy fekete bőrtípusok kezelésére. A lézerrel történő szőrtelenítés nem hatásos a fehér vagy szürke színű haj eltávolításában sem, ilyen esetekben az elektrolízis merülhet fel megfelelő alternatívaként. 

IPL villanófényes szőrtelenítés (ITT láthatjátok a készülékeket)
A tartós szőrtelenítés egyik legmodernebb technológiája az úgynevezett IPL, vagyis intenzív pulzáló fénnyel történő epilálás. Szakemberek szerint a módszer a lézeres szőrtelenítési technika továbbfejlesztett változata. Ezen korszerű eljárás hatékonyan, biztonságosan, fájdalommentesen és nem utolsósorban elérhető áron nyújt tartós szőrtelenítést. A nagy energiájú villanófény hatásmechanizmusa a következő: szőrszálaink növekvő fázisában termelődik a szőrtüszőben a szőrszál színéért felelős melaninsejt, ahol a nagy erejű fény hővé alakul és elpusztítja a szőrtüszőt, ezzel a szőrszál újratermelése lehetetlenné válik. A speciális technikának köszönhetően a kezelés csak apró kellemetlenségekkel jár. A tökéletes végeredmény elérése érdekében azonban a kezelést többször meg kell ismételni, mivel az eredményességhez növekedési stádiumban lévő szőrszálak szükségesek, és ez az arány testtájanként is más és más. A kezelés előtt és után 3-4 hétig kerülendő a napozás és a szolárium. Ennek betartása fontos a kezelt bőr védelme és az eredmény tartóssága érdekében. Az eljárás nem alkalmas ősz, szőke vagy vörös szőrszálak eltávolítására, ugyanis ezek nem tartalmaznak megfelelő mennyiségű és minőségű melanint. A helyesen végzett kezelésekkel a végeredmény átlagosan 85-90%-ban tartósnak tekinthető.

Fontos azonban kihangsúlyozni, hogy teljesen végleges eljárás nem létezik! Hogyan is lehetne, hiszen a szervezetünknek genetikailag kódolt a védekezőképessége. A szőr évszázadokon keresztül a hideg ellen nyújtott védelmet, ezt csak úgy pár kezeléssel nem fogjuk tudni megváltoztatni. A szervezetünkben lévő őssejtek mindig újra és újra fognak szőröket termelni. A legfontosabb valójában az, hogy milyen technológiájú géppel végezzük a kezelést. Ha egy hatékony készüléket választunk ezek a visszanövő szőrszálak mindig ritkábbak, világosabbak, puhábbak és jóval erőtlenebbek lesznek. A legtöbb embernek ez a mennyiség szinte észrevehetetlen. Ezeket a szőröcskéket 1-2 utókezeléssel mindig kezelni lehet. Csak az a kérdés, ki hány kezelés után jut el ebbe a stádiumba.


A My Beauty Tools-nál a legnépszerűbb női szőrtelenítő termékeket, most jelentős árengedménnyel meg is tudjátok vásárolni : Babyliss, Panasonic, Remington és a Rio Beauty női szőrtelenítők most 10-30%-os kedvezménnyel.


A márkák felsorolásából talán a Rio Beauty tűnhet kevésbé ismertnek, mert csupán 1-2 éve jelent meg a hazai piacon. Pedig az Angliában gyártott szépségápolási termékei igazán megérdemlik a figyelmet, ugyanis abszolút prémium kategóriát képviselnek. A Rio Beauty szalonkezeléseket, technológiát és technikákat kínál bárki számára otthoni használatra.

Az akciós termékek pontos listáját az alábbi linken találjátok: ITT
Az akció április 14-30-ig tart!
 

5 megjegyzés

 1. Nagyon alapos poszt lett, köszi a sok infót! Nekem most Remington van, az egy predátor, csak ajánlani tudom :))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm, nagyon klassz sajtó anyagot kaptam, úgyhogy volt miből dolgozni, aminek örültem, mert ezek tényleg nagyon hasznos infók :) Hm, utána járok, én a mezei borotvát használom :D Az epilátor nem vált be sajnos, régebben gyantáztattam :)

   Törlés
 2. Sok infót osztottál meg és hasznosakat, köszönöm neked :) puszika

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is köszönöm, hogy elolvastad :) Nagyon jó sajtó anyagot kaptam, úgyhogy örültem, hogy részletesen tudtam erről írni :) Így adták nekem is az anyagot :) Puszillak :) Amúgy ha erről a nickről írsz már tudom hogy Te vagy :)

   Törlés
 3. Bocsi de előbb a pároméról írtam véletlen :( Én írtam :) Hasznos poszt lett. puszi Judit

  VálaszTörlés