Ajánló | Karácsonyi ajándékok nők számára

Alig pár hét és itt a karácsony! Még bőven nem késő elkezdeni ajándékok után kutatni, és megvásárolni azokat. A mai posztban néhány tippet szeretnék ajánlani nektek a beauty mániás barátnők számára, hiszen rengeteg újdonsággal rukkoltak elő a cégek a jeles ünnep alkalmából.
Ajándékcsomag a fa alá igazán jolly joker darab, hiszen kedvező áron ajándékhatjuk meg a család hölgy tagjait kedvenc kozmetikumaikkal, ráadásul a csomagolással sem kell feltétlenül bíbelődni. Nem csak a felnőtteket lephetjük meg ajándékcsomagokkal, hanem a kicsiket is. Tini lányok kezdő sminkészletét is adhatjuk, valamint nagyon-nagyon fontos a megfelelő bőrápolásra tanítani a fiatalokat nemtől függetlenül, a megfelelő bőrtípusú csomagot választva biztosan sikert tudunk aratni. Érdemes lehet olyan ajándékot választani, amelyben nem csak pipereholmi van, hanem valamilyen hasznos tárgy, mint például egy hátizsák. Valamint még nem késő az adventi kalendáriumot beszerezni.Ha már elektronikai kütyü, akkor hajformázó készülékek kínálatából sem szenvedünk idén hiányt, nekem például a húsz éves Braun márkájú hajszárítóm adta meg magát nem is olyan rég, így jól jön a fa alá egy korszerűbb változat. A képen szereplő elektronikai termékek közül szívből tudom ajánlani a Remington Keratin Therapy S8590 hajvasalóját.
Tudom, hogy szájápolással kapcsolatos ajándékokat nem feltétlenül adunk az ünnepekre, pedig az egyik leghasznosabb ajándék. Én így kaptam meg az első elektromos fogkefémet, amely azóta is az egyik legjobb karácsonyi ajándékként tartok számon.  

Néhány évvel ezelőtt a Foreonak köszönhetően újra divatba jöttek az elektromos arctisztítòk, amelyek rengeteg típussal választhatóak. Legyen érzékeny, aknés vagy száraz a bőrünk. Én heti egy-két alkalommal használom az arctisztítòm, és sokkal jobban esik az arcbőrömnek, mint az erős bőrradírok. 


Nincsenek megjegyzések