Újdonság a polcomon | Avon Foot Works lábápoló termékcsalád

Nem csak a nyári testforma készül télen, de a lábak is. Ilyenkor (is) érdemes nagyobb gondot fordítani a talpak ápolására, hiszen sokka szárazabb a bőr, még a talpakon is. Az Avon ennek apropójából egy igazi őszi illatú újdonsággal rukkolt elő a Foot Works lábápoló termékcsaládon belül.


Nagyon szeretem a márka lábápoló készítményeit, még sosem csalódtam bennünk, legyen szó téli vagy nyári lábápolásról. A Foot Works idei kiadása új összetevője az illipjae vaj. Az illipe vajat már évszázadok óta használják bőr és a haj hidratálásra, valamint azok rugalmasságára és helyreállítására. Összetételében hasonló a sheavajéhoz, de magasabb az olvadáspontja így tökéletes szilárd és „csupasz” produktumokhoz.  A illippe vajas termékcsalád három tagból áll, egy lábradírból, egy krémből és egy maszkból. Az Avon lábradírjainál nincs jobb a világon. Kellően sok és durva szemcséket tartalmaznak, amelyekkel könnyedén és alaposan tudjuk átdörzsölni a talpakat, valamint a lábfejet. A radír vízzel érintkezve kissé felhabzik, állaga krémessé válik, amely táplája a bőrt. A radírt heti egy-két alkalommal használom, attól függően mennyire van igénybe véve a lábam a héten. A lábkrém mindennapos használatra tökéletes, kellően hidratál, puhítja a lábat és a sarkakat. A termék állaga könnyű, pár perc alatt egy kevés masszázzsal könnyedén a bőrbe dolgozható, és már húzhatjuk is rá a zoknit. Akár nappali használatra is ideális, nem hagy maga után zsíros érzetet, a zokni „szöszei” nem szedi össze. 
Az aduásza a termékcsaládnak a maszk! Ez tégelyes kiszerelésből egy diónyi mennyiség bőven elegendő a 38-as lábamra. Leginkább a sarok részekre koncentrálok, amikor felviszem, és rászánok öt-hat percet a kenegetésre, majd amint úgy éreztem, hogy a nagyját sikerült bedolgoznom a bőrömbe, akkor felhúzok egy vastag zoknit, és bebújok a meleg ágyba. Reggelre csodálatosan puha, és sima lábakra ébredek. Heti két-három alkalommal érdemes bevetni a lábvajat, hogy hosszan tartóan élvezhessük a talpak és a lábfej hidratáltságát és puhaságát. 
Az illatáról is érdemes néhány szót ejtenem. Korábban nem szagoltam illipe illatú terméket, így a fantáziámra hagyatkoztam kibontás előtt. Azt gondoltam, hogy egy édeskés, fűszeres illata lesz, ellenben nagyon hasonlít a sheavajra, de annál egy kicsit zöldebb aromája van. Engem kicsit a tisztaságillat és a frissen nyírt fű fúziójának aromájára emlékeztet. Összességében most sem okozott csalódást az Avon Foot Worsk új termékcsaládja a illipe vajat tartalmazó lábápoló szett. Az illata nagyon kellemes és természetes, ideális a hideg hónapokban. Mindhárom terméket nagyon szeretem, a lábradír hozza a már megszokott tökéletes radírozást, amely nem csak az elhalt hámsejteket távolítja el, de puhítja a is a lábat. A krém mindennapi használatra ideális, gyorsan beszívódik. A maszk egy csodafegyver a száraz sarkakra. Néhány használatot követően a száraz és kirepedt részeket szuperül hidratálja, és emellett nem feledkezhetünk meg arról sem, hogy wellness élményt is nyújt. 


Nincsenek megjegyzések