Ajánló | Black Friday 2022

Nemsokára itt a Black Friday, már úton-útfélen botlunk bele webshopok BF ajánlataiba. Mint minden évben, idén is összegyűjtöttem a számomra legkedvezőbbnek tűnő ajánlatokat, hiszen nagyon könnyű elveszni a kínálatban. 


A Notino webshopjában többféle kedvezmény sávval találkozhatunk, 15-20-30% márkától függően. A 15%-os kedvezményben az alábbi márkák találhatóak meg a teljesség igénye nélkül: Armani, Culti, Alfaparf, Makeup Revolution stb.

Tudjátok, hogy mennyire fontos számomra a szájápolás fontosságának kiemelése, itt a blogon. A Curaprox márkával évekkel ezelőtt ismerkedtem meg egy együttműködés keretén belül, azóta is előszeretettel használom a termékeiket. A fogkeféjük toronymagasan a legjobb, amelyet lehet kapni a piacon. Többféle sörte közül válogathatunk, ráadásul gazdaságos, több darabos kiszerelésben kaphatóak, és amit még kedvelek a márkában, hogy egy műanyag kupakot is adnak a fejhez. A Marvis fogkrémeket szeretném mindenképpen kiemelni. Nem csak a csomagolása megnyerő számomra, hanem a hatásuk és az ízek is. A lepedéket egy jó fogkefével (akár Curaprox) el tudjuk távolítani, így a fogkő kialakulásának esélye is csökken, illetve kitolható. A fogkrémek mellé érdemes szájvizet is választani, akár a Marvistól.


Most érdemes a karácsonyi ajándéknak szánt parfümöket, illetve illatszereket megvenni, hiszen többségükre 20% kedvezménnyel kapható. Nem csak a parfümökre van kedvezmény, hanem a csomagokra is. 

A sminkmárkák nagy részére 30%-os kedvezménnyel tudok majd dekorkozmetikumokat betenni a virtuális kosaratokban. Az egyik legjobb vétel lehet a Notino sajátmárkás sminklemosó szivacsa, nekem ebből a fekete színű van meg. Évek óta kizárólag smink lemosásra ilyen szivacsokat használok, ezzel is kevesebb szemetet termelve. Emellett nagyon kényelmes a használatuk, csak meleg víz kell hozzá, és sokkal hatékonyabban távolítható el a legmakacsabb alapozó is, mint vattakoronggal. Továbbá most lehet érdemes pótolni az elfogyóban lévő termékeket, mint például a púder, szempillaspirál, alapozó vagy smink kiegészítőket, mint például a primert vagy a fixálót. Én ilyenkor szoktam megvásárolni magamnak a drágább árkategóriás vagy high end kozmetikumokat, amelyekre évek óta fáj a fogam. 


Ha még vadásznátok magatoknak a megfelelő adventi kalendáriumotokat (mindjárt itt a december elseje!), a Notino webshopjában nem csak kozmetikai, hanem dekorkozmetikai naptárak közül is válogathatunk. Nincsenek megjegyzések