Ajánló | Tavaszi smink rutin

Tavasszal a sminkelési rutinom kicsit megváltozik az arcápolási rutinommal együtt. A mai posztban az idei újdonságokból, és az általam jelenleg preferált sminktermékekről lesz szó.

Télen is fontos (lenne) fényvédőt használni, de a tavasz beköszöntével én személy szerint kötelezővé tenném. Annyi cikk és tartalom elérhető már a neten a fényvédelem fontosságáról, de sosem árt ezt ismételni, mert még mindig vannak elég sokan, akik nem veszik komolyan ezt. Ilyenkor nem csak fényvédőt használok a smink alá, hanem fényvédő alapozót is használok, biztos ami biztos. Rengeteg márka rendelkezik saját fényvédőt tartalmazó alapozóval, ilyenkor nem ragaszkodom a magasabb faktorszámhoz, mivel maga a fényvédőm SPF50-et tartalmaz. Nagy kedvencem a Bioderma Photoderm Nude Touch készítménye, de ha jól látom ennek a csomagolása is megújult. 

Sminkek terén sokkal bátrabban nyúlok az élénk színekhez, ilyenkor szeretem a rózsaszín különböző árnyalataival kísérletezni, valamint továbbra is előszeretettel készítek kontraszt sminkeket. Például a felső szemhéjamon nude színeket használok, a szempillasort pedig kiemelem kékkel, akár lilával vagy egy élénkebb rózsaszínnel. Az Anastasia Beverly Hills Norvina palettája csodás világos, igazán tavaszias színeket tartalmaz. 
Rengetegen smink kedvelő lány kereste a Catrice Disney kiadású dekorkozmetikumait. A Notino webshopjában fellelhetőek a kollekció egyes darabjai. A színek összeállítása abszolút tetszetős, megtalálható a klasszikus barna színeket tartalmazó paletta, egy csupa rózsaszín, valamint az élénk színeket kedvelőkre is gondoltak az alkotók. A csomagolás szuper cuki, a minőségéről egyelőre nem tudok nyilatkozni, de sok viszonylag jók a vélemények, ezért lehetséges, hogy a Macska arisztokraták palettára benevezek. 

Elmaradhatatlan a szempillaspirál a smink rutinomban. Ha egyetlen egy sminkterméket választhatnék, hogy azt használjam életem hátra lévő részében az egy jó minőségű spirál lenne. Abszolút megkoronázza a sminket, sőt önmagában is csodálatosan tud mutatni bármilyen színű, formájú szemen. Sokszor csak szempillaspirált viselek. Jelenleg egy Avonos darab a kedvencem, de szeretnék más spirálokat is kipróbálni a közeljövőben, hiszen sok-sok újdonsággal bővült a Notino webshopja. 

Nincsenek megjegyzések