Ajánló | Manzara fürdőruhák

Nyakunkon a nyár, és idén végre sokkal szabadabban tudunk mozogni, mint az elmúlt két évben. Újra előkerülhetnek a fürdőruhák, és élvezhetjük a magyar tavak és folyóvizek nyújtotta kikapcsolódást, esetleg néhányunknak akár sikerül egy szuper tengerpartra is eljutni és hűsölni a pálmafák alatt. Szóval megtalálni a megfelelő fürdőruhát időigényes feladat, úgyhogy nem lehet idejekorán elkezdeni a kutatást. 


Világéletemben az egy részes fürdőruhákat preferáltam, de az utóbbi pár évben bikini fronton is gyakran nézelődök. Személyes kedvenceim a nagyon színes darabok, egy kis feketével vegyítve, formáját tekintve pedig az egyszerűség híve vagyok. 
Az idei trendszínek nagyon élénkek már-már neonba hajlanak, így a fürdőruhák többsége is feltűnő darab, nem csak mintavilágban, hanem színvilágban is. A minták egészen nagyok és vonzzák a tekintetet. Továbbra is maradnak divatban a trópusi minták, de inkább a növények jelennek meg a strandruhákon, mintsem az állatok. Az új fürdőruha mellé cuki vagy nőies szandálokat és papucsokat is választhatunk, amelyek tökéletesek az esti tengerparti sétákhoz vagy egy új nyári ruhához, amelyet felavathatunk egy kellemes vacsorához. Hosszú városi sétákhoz pedig kényelmes, színes vagy akár elegáns cipők közül válogathatunk.Ha széles a csípőd, ha keskeny, ha magas vagy netán alacsonyabb, testalkattól függetlenül rengeteg lehetőséget kínál a Manzara webshop, és nem csak fürdőruhák, bikinik, tankinik közül válogathattok,  hanem csodaszép nyári ruhák, felsők és nadrágok terén is van bőven választék. Érdemes többször ránézni a webshopra, mert gyakran van akció, és folyamatosan frissül a kínálat. 

Nincsenek megjegyzések