Ajánló | Parfüm illatok tavaszra

Hivatalosan és hőfokban is itt a tavasz! Szerintem sokan vártuk, hogy végre jó idő legyen, hogy több időt tölthessünk a szabadban, és magunkba szívjuk a tavaszi növények üde és friss aromáit. Itt az ideje, hogy meglessük az idei tavaszi parfümök listáját. 


Két high end márka új illata is megjelent 2022-ben, a méltán népszerű francia Chloé Nomade parfümje elegáns és gyönyörű üvegben érkezik. Egy igazán szenvedélyes illatról van szó, amely érzékeinken keresztül pezsdíti fel a hétköznapjainkat. Citrusos chypre aroma, kicsit fűszeres, igazán nőies, mindennapi viseletre ajánlott. Egyébként az eredeti illat új értelmezése. 
A Gucci sem maradt ki, illatpárossal jelentkezett. A Gucci Pour Femme Intense virágos-borostyán illatkategóriába tartozik, fejjegyei a mandarin és az ibolya, szívjegy az licsi, szilva, ylang-ylang, tubarózsa, alapjegyei a vanília, a pacsuli és a vetiver. Számomra ez az az EDP, amelyet abszolút egy tavaszi kiöltözős esti randin tudnám elképzelni. 


A Victoria's Secret testpermeteit kifejezetten szeretem, főleg melegebb időben. Amikor egy könnyed és nem túl intenzív illatra vágyom, akkor szoktam elővenni az aktuális hangulatomnak megfelelő üvegcsét. Jelenleg a kicsit nyárba mutató Victoria's Secret Coconut Passion permet a kedvencem. A kókuszillat nekem általában a télhez kapcsolódik, ezért szeretem ezt ilyen időjárásban használni.


Természetesen a klasszikus illatokról sem kell lemondani, mint például az ikonikos Marc Jacobs Daisy EDP-jéről vagy a Szex és New York rajongói által igencsak kedvelt márka az Oscar de la Renta Bella Rose csodás virágos aromájáról. 

Ha van kedvetek osszátok meg velem a Ti kedvenc tavaszi parfümjeitek listáját, ezzel is kiegészítve az általam írt bejegyzést. 

Nincsenek megjegyzések