Ajánló| Az a bizonyos...rózsaszín rúzs

Nem csak a tökéletes vörös rúzs létezi, hanem a tökéletes rózsaszín rúzs megtalálása sem egyszerű feladat. A mai posztban a tökéletes rózsaszín árnyalatú rúzst keressük.  


Szerintem a rózsaszín árnyalatú rúzsokkal nem lehet mellé lőni, hiszen rengeteg különböző arca van ennek a színnek. Nem mellesleg a kedvenc színem, amióta az eszemet tudom, és van egy kedvenc mondásom: „Ami rózsaszín, az csak jó lehet!” 
A rúzsokkal nagyon-nagyon sokáig hadilábon álltam. Sokáig kerültem őket, hiszen amikor még dohányoztam egyszerűen undorítónak tartottam, hogy a csikken ott a rúzsnyom, illetve hogy emiatt túl gyakran kell újra kennem. A fordulópont akkor érkezett, amikor leszoktam a dohányzásról, és milyen színű rúzsokat vadásztam elsőkörben? Hát persze, hogy rózsaszínt!


Ha őszinte akarok lenni, akkor nem tudnék egyetlen egy kedvenc rózsaszín rúzst kiemelni az aprócska gyűjteményemből, de annál inkább van még néhány olyan árnyalat és márka, amelynek vágyok egy-egy darabja után. Igazán ígéretes darabnak tűnik a Clinique Chubby lipstickje, amelyről Katynál hallottam először, és ő meghozta hozzá a kedvemet, ha egy tápláló ajakszínezőt keresek, akkor a Cubby sticket válasszam. A L'oreal matt rúzsokkal csak jó tapasztaltom van, így valószínű, hogy meglepem magammal a képen szereplő L'oreal Rouge Signature I Savor árnyalatot, tavaszra ideális lesz. 
Természetesen válogathatunk olcsóbb és elérhetőbb drogériás rúzsok közül, mint például az Essence vagy Catrice, Rimmel és Maybelline színskálájából, illetve ha nem akarunk bajlódni szájceruzákkal és a pontos felvitellel, akkor a színezett ajakápolók is sokat dobnak a megjelenésünkön, mint például a Burt's Bees vagy a Labello, IsaDora stb márkák dekorkozmetikumai. 


Májusban ünneplem a születésnapomat és régi-régi vágyam egy high end rúzs megvásárlásra. És ha őszinte akarok lenni nem feltétlenül, azért mert tartósabbak vagy könnyen kezelhetőbbek, hanem kíváncsi vagyok arra milyen érzetet tud nyújtani egy ilyen darab birtoklása. A Chanel La Raffinée szín áll a szívemhez legközelebb, és maga Chanel élettörténete is inspirálólag hat számomra, így ennek a csodának lenne eszmei értéke is számomra, és nem csak annyi, hogy high end.

Ha van kedvetek Ti is osszátok meg velem a kedvenc rózsaszín rúzsotok árnyalatának nevét, illetve a kívánságlistátokat is szívesen olvasnám.

Nincsenek megjegyzések