Karácsonyra hangolódás az Avonnal

A hónap utolsó vasárnapján már meggyújtjuk az első gyertyát az adventi koszorún. Ahogy beköszönt a szeptember borzalmasan hamar eltelik ez az időszak, és sokszor úgy érzem, hogy nincs is idő ráhangolódni az ünnepekre, mert kettőt pislogok, és már jövőév márciusában járunk. 


Viszont, nagyon-nagyon hálás vagyok az Avon csapatának, hogy lehetővé tették ezt a bejegyzést, és az ő kreativitásuknak hála, valóban érdemeben és kicsit tudatosabban fogok tudni készülődni a közelgő ünnepekre. Az #avonadvent hastag alatt láthatjátok mások bejegyzéseit, posztjait, fényképeit. 
Én minden ősszel alig várom a kötött pulcsis időszakot, de mégis télen kerül elő a legtöbbször. Nagyon szeretem a képen szereplő gyapjúval kevert piros pulóvert, még tavaly vettem a H&M-ben. És, ha karácsony, akkor az egyenlő a pirossal számomra. Imádom az ünnepi zoknikat! Mindegyik annyira cuki, puha és meleg! A mézi figura a legesleg kedvesebb karácsonyi szimbólum számomra, előszeretettel gyűjtögetem ezzel a figurával kapcsolatos cukiságokat. 


A sminkelést sem hanyagolom ebben az időszakban sem. Egy forró gőzölgő kávé mellett, karácsonyi zenéket hallgatva szeretem magam ilyenkor sminkelni. A termékek többségéről már olvashattatok tesztet a blogon, mint például a Blush +Glow palettáról, amelyet tavasz óta rendszeresen használok azóta is. És ebben az időszakban a csillogásból sosem elég, de a szépre megformált szemöldök örökzöld, mint a fenyő. Legtöbbször az Avon Brow Showcase szemöldökre való palettájához nyúlok. 


A lakkozás terápia számomra, olyankor elcsendesedem és képes vagyok magamra, befelé figyelni. Bármilyen árnyalat illik a téli évszakhoz, bár az ünnepek közeledtével én is szeretem a plusz csillogást, a kicsit díszesebb manikűröket. Az márka körömlakkjai pedig elég gyakran megfordulnak a körmeimen, amelyeket az instagram oldalamon találkozhattok (@titaniablog). Lakkozás közben vagy Youtube videókat nézek (hallgatok) vagy beteszek egy karácsonyi klasszikus filmet. Amint megszárad a körömlakk, magamhoz veszek egy bögre forró kakaót és pár szem mézeskalácsot. A fotókon szereplő mézesek Bebepiskóta receptje alapján készült, próbáljátok ki, mennyei finom! Az új kedvencem, és az egyetlen fix termék, amelyet karácsony napján biztosan használni fogok az az Unlimited Drama szempillaspirálja a márkának. A keféje kicsit homorúbb, mint amiket korábban használtam, de az én szempilláimhoz tökéletesen illik, könnyen ki tudom vele festeni a pilláimat. A sörték sűrűek, elegendő festéket vesznek fel. A fényképen két rétegben láthatjátok, és azt is, hogy természetes pillákat csinál, és kiemeli azok hosszát. Amire viszont nem számítottam, hogy lehet benne sírni. Az most lényegtelen, hogy hol és miért sírtam hosszú perceken át, de a spirál nem folyt szét az arcomon, pedig stresszeltem miatta, hogy úgy fogok kinézni hazafelé menet, mint egy bohóc. Meg sem moccant! Ennek ellenére könnyen lejön sminklemosóval. Úgyhogy, ha örömötökben sírni készültök vagy tudjátok, hogy sírni fogtok akkor szerezzétek be ezt a spirált, ráadásul most bevezető áron juthattok hozzá. 
Amik ugyan nincsenek a fotón, azok a rúzsok. A szín és a finis nem számít nálam, de az biztos, hogy ilyenkor gyakrabban kerülnek elő a fiókomból a piros és bordó árnyalatú rúzsaim. Még nem látom előre, hogy idén milyen lesz a karácsony, mert újra bizonytalan kezd lenni a helyzet, de nagyon remélem, hogy tudtam Nektek ezzel a poszttal néhány ötletet adni, inspirálódni, hogy milyen termékekkel és finomságokkal élhetitek meg a készülődést. Köszönöm szépen még egyszer az Avonnak, hogy segített abban, hogy kicsit tudatosabban, és ne automatikusan ugyanazokat a dolgokat használva kezdjek bele az adventi időszakba. 

Nincsenek megjegyzések