2021| Yves Rocher karácsonyi kiadás

Nagyon örültem annak, amikor  felfedeztem, hogy a Notino webshopjában (is) kaphatóak az Yves Rocher idei karácsonyi limitált kiadású újdonságai, amelyek közül egy ismerős illat is felbukkant.  Két illat közül választhatunk, illetve egy a harmadik sheavajas termékcsalád kapott egy ünnepi köntöst. A mai posztban a két nem állandó illatról írom le tapasztalataimat, hátha valaki kedvet kap elmerülni az ünnepi aromákban. Az idei két illat Gourmet Blackberry és a Melting Orange

A Melting Orange évekkel ezelőtt már kapható volt, akkor kakaós-narancs néven, ha jól emlékszem, még a blogon is volt szó arról az illatról. A mostani illat egy az egyben olyan, mint a narancsos zselés szaloncukor. Instant karácsony! Az idei kínálat kicsit változatosabb, mint a korábbiak, a szokásos tusfürdő és kézkrém, ajakápoló és gyertya felhozatal mellett, testápoló helyett tusolóolajakkal találkozhatunk. Mostanában nincs türelmem testápolókkal kenegetni magam, így nagyon megörültem ennek az olajos változatnak. 
A kiszerelése meglepően kicsinek tűnik (100 ml), de mivel olajos formuláról van szó, így jóval kevesebbet kell belőlük használni, mint egy átlagos tusfürdőből. 



Vizes bőrön eldolgozva ne számítsunk óriási habokra, éppen hogy felhabzik valamennyire, ettől függetlenül megvan az az élmény, hogy alaposan tisztít. Az a kevéske hab, amelyet képez olajos állagú, a bőrt is olyan réteggel vonja be, amelyet miután lemostunk magunkról nem fogunk érezni. Törölközés után csodálatosan puha és illatos bőr fogad, tökéletesen helyettesíti a testápoló hidratáló hatását, csak itt nem kell arra várnunk, hogy beszívódjon a bőrbe. 
A Gourmet Blackberry ápoló tusolóolaj nem ismerős illat számomra, ez abszolút idei újítása a márkának. Ha szeretitek a bogyós gyümölcsös illatokat, de inkább a fanyarabb változatból, amely felfrissít, akkor ez a Nektek való illat. 

Összességében idén sem csalódtam a márka illatkombinációiban. Ezek az olajos állagú tusfürdők kiváltják a testápolást, úgyhogy időt tudunk spórolni, ráadásul hidratálnak olyan jól, mint a könnyedebb állagú testápolók. Kis kiszerelésének köszönhetően pedig magunkkal vihetjük bárhol is legyünk az ünnepek alatt. Személyes kedvencem a csokis-narancs. 


Nincsenek megjegyzések