Zsákmány | Notino

Régen volt már Notino zsákmány a blogon, de úgy döntöttem, hogy az év végén megajándékozom magam egy nagyobb vásárlással. Sok terméket láthattatok már kívánságlistás posztokban, illetve akad számomra újdonság és persze mellélövés is.  


Először az apróságokon haladnék végig, és azokon, amelyek már többször szerepeltek a blogon. Elfogyott a szemhéjalapom, így újra vettem immáron sokadjára a NYX Proof it! alapját. Szükségem volt primerre is, ezekre nem szeretek nagyobb összeget kifizetni, illetve az Essence primerjeivel meg vagyok elégedve, így a Prime + Studióra esett a választásom, lesz majd róla teszt. 
Sok-sok új Eveline produktum található a Notino webshopjában, így sokáig töprengtem azon, hogy mégis melyik új körömre való termékre valót vegyem meg. Végül az Eveline Cosmetics Nail Therapy Professional körömerősítőjére esett a választásom. Elég ramaty állapotban vannak a körmeim, remélem ez a változat hoz némi változást bennük. A következő Eveline terméket eléggé benéztem, ugyanis fedőlakk vadászatban vagyok. Gondoltam, ha már ennyire szeretem használni az Eveline alaplakkjait, akkor a fedőlakk is biztosan jó lesz...valakinek biztosan, aki gél lakkot használ. Ez sajnos a kukában landolt, de ha valaki használ közületek géllakot, akkor most már tudja, hogy az Eveline gyárt géllakkra való fedőlakkokat is.


Nagyon sok jót hallottam már a Dove testradírjáról, így végül beadtam a derekamat és rendeltem én is egyet, méghozzá a makadám és rizstejes verziót. Nem próbáltam még, remélem szeretni fogom én is. 
Kapható a webshopban az Yves Rocher néhány ünnepi kiadású terméke, így beszereztem én is mindhárom illatból a tusfürdőt. A két kisebb az tusolóolaj, amelyekhez nagy reményeket fűzök, mert az utóbbi időben nincsen kedvem a testápolózáshoz. 
Újravettem a L'oreal plantina szőke hajfestékét, illetve vettem egy hővédőkrémet is szintén a márkától. A Veet arcgyantáit nagyon kedvelem, így rendeltem belőle egyet, szintén lesz majd róla teszt a későbbiek folyamán. 
Korábban használtam Remington márkától hajkefét, amelyet nagyon szerettem, és szükségem volt egy új fésűre, ezért evidens volt, hogy tőlük választok valamit. Lesz majd róla teszt a blogon. Továbbá vásároltam még egy hajvasalót is, mert már nagyon a végét járta az előző darabom, amely szintén a márkától volt. Erről is fogok hozni egy posztot, megpróbálom még az ünnepek előtt, hátha valaki ajándékba egy ilyen készüléket keres. 


És ami a legtöbb hezitálást előzte meg az ez az elektromos diffúzor. Láthattátok ezt a diffúzort az előző posztban, de viszonylag egy drágább készülékről van szó, ezért is gondolkodtam rajta annyit. Végül úgy voltam vele, hogy megdolgoztam érte, szóval beugrott a virtuális kosaramba. Egyáltalán nem bántam meg, hogy befektettem rá, szintén fogok róla írni hosszabban, és igyekszem az ünnepek előtt, hiszen csodás ünnepi illatok kaphatóak, egyelőre próbálgatom, hogy milyen illóolajakkal kompatibilis. 
A fotón láthattok két karácsonyi illóolajat, gondoltam jó lesz majd a diffúzorba, ráadásul elég drága olajakról van szó. Róluk is majd akkor írok, amikor a diffúzorról. 


Ezeket a termékeket rendeltem a legutóbbi rendelésem alkalmával. Ha van kedvetek kommentben megoszthatjátok velem is, hogy milyen termékeket rendeltetek mostanában. 

Nincsenek megjegyzések