Ajánló | NYX

Sok-sok éve már, hogy NYX Professional Makeup kapható kis hazánkban, és még élénken emlékszem arra, hogy mindenki blogger, nem blogger izgatottan várta, hogy kipróbálhassa a márkát. Nagyon felgyorsult a világ és ma már nincs lehetetlen, ha a beszerzésről van szó, de annak idején irigyeltünk mindenkit, akinek sikerült NYX sminktermékhez jutnia. Azóta már sok víz lefolyt a Dunán, és a blogokról el-eltűnt a márka, valamint a kezdeti lelkesedés is jóval alábbhagyott az évek alatt. Pedig úgy gondolom érdemes továbbra is figyelemmel követni a márkát vagy esetleg újra felfedezni termékeit. A mai posztban az általam próbált és többször újravett NYX kedvencekről olvashattok.


Volt szerencsém a sajtóeseményen részt venni, ahol bemutatták részletesen NYX-et, illetve sok-sok terméket kipróbálhattunk, illetve kaptunk néhány darabot, amelyet tesztelhettünk. Akkor rengeteg produktumba szerettem bele, majd lassan, de biztosan alább hagyott a kezdeti lelkesedésem, és valóban rájöttem, melyek azok a termékek, amelyeket akár újra is vásárolnék. 
Első körben NYX Proof it! szemhéjalapot említeném meg, amellyel nagyon sok kedvences és tesztelős posztban találkozhattatok. Azóta is ezt a szemhéjalapot veszem újra, nem tudok elképzelni más alternatívát. Ha olajos a szemhéjatok akkor ezzel a termékkel garantáltan nap végéig ottmarad a sminketek. 
A másik többször újra vevős termék az az átlátszó púder volt. Emlékeim szerint ez volt az első transzparens púder, amelyet próbáltam és azóta is ez a fajta púder a kedvencem. Szuperül fixál, tartós, és a tokja sem tört ketté. 
A szemöldök spirálok iránti rajongásom is a márkával kezdődött, de találtam olcsóbb és ugyanolyan jó alternatívát, ezért nem vettem újra. Viszont, ha szeretnétek kicsivel több pénzt rááldozni egy igazán természetes hatású szemöldökspirálra, akkor tudom ajánlani Tinted Brow Mascarát.
Szintén a leges legelső szemhéjtusom, amiért totál odavoltam a márkától volt. A képen az Epic Inket láthatjátok, amelyet ugyan még nem próbáltam, mert az első tusom óta nagyon sok változáson ment át a csomagolás és a formula, de még mindig megbízható tusok közé tartozik. Fekete, pigmentált, nem mozdul el, és elég egyszer végig húzni a szempillatövekben. 
Nem is olyan rég fogyott el a Makeup Setting Spray matt változatban, és azt kell mondjam, hogy igazán megkedveltem. Érdemes kicsit messzebbről fújni az ajánlottnál, mert a permet szórás számomra nagy (vagy az én arcom túl kicsi). Fixálja a sminket, és valóban mattít. Főleg nyáron vettem nagyobb hasznát  a matt hatásnak. 


A rúzsok, talán a rúzsok voltak a legnépszerűbbek a NYX-től kezdetben. Rengeteg posztot olvastam róluk. Jómagam is rendelkeztem több árnyalattal, ezek közül is a Butter kollekció lopta be magát a szívembe. Nagyon tetszik a csomagolása, hiszen látható a szín, valamint a formula krémes, könnyedén siklik az ajkakon, pigmentált és kényelmes viseletet biztosít. Viszonylag tartósak is, persze egy zsírosabb étkezést nem bírnak ki, de hétköznapokra tökéletes választás lehet. Több árnyalat közül választhatunk legyen szó nude vagy vad színekről.

Végül, de nem utolsó sorban, muszáj megmutatnom, hogy a Notino oldaláról be tudjátok szerezni az idei kalendárumot a Gimme SuperStars! 24 Days Advent Calendar. Kifejezetten tetszik a csomagolása, csillagos, piros és arany, ugyanakkor mégis vagány, nem klasszikus ünnepi hangulatot idéz. A képen láthatjátok, hogy miket rejt ez a naptár, és úgy gondolom, hogy ár-érték arányban nagyon megéri. Ráadásul benne van az egyik kedvenc termékem a transzparens púder. Ha bizonytalanok vagytok, hogy mégis mit válasszatok, szerintem érdemes lehet ebbe a naptárba belefektetni, hiszen megvan a várakozás és a meglepetés izgalma, ráadásul szuper sminktermékekkel gazdagodhat a gyűjteményetek. 


Ha van kedvetek osszátok meg velem, hogy Nektek mi a kedvenc terméketek a márkától, illetve mik voltak azok a produktumok, amelyeket először próbáltatok ki. 

Nincsenek megjegyzések