2021 | Őszi kívánságlista

Minden évben rettenetesen várom már az őszt, habár az idei nyár nem is volt rossz, sem a meleg szempontjából, és még élményeket is tudtam gyűjteni. Az őszi színeket és illatokat semmi sem tudja felülmúlni, imádom a fűszeres illatokat és ízeket, a bordó-sárga és mélybarna árnyalatokat, a csípős hideg levegőt, a forró teákat és a karácsonyra való lassú hangolódást. Egy szó, mint száz, így a nyár végén ideje a következő évszak kívánságlistájának, ahogy már megszokhattátok. Mivel mással is kezdhetném a sort, mint a gyertyákkal. Szerintem sokan tudjátok már, hogy nagyon szeretem a gyertyákat az őszi és téli időszakban. A Notino webshopjában nemrégiben felfedeztem pár újdonságot, mint például a Chesnut Hill márkát, amelynek nem csak az üvege mutatós, hanem rengeteg aroma közül választhatunk. Lassan itt a sütőtök szezon, ezért megkívántam egy sütőtökös waffles illatot. Érdemes szétnézni a márka kínálatában és kipróbálni azokat. A Bath & Body Works gyertyái már régóta a kívánságlistámon szerepel, de még nem szántam rá a pénzt, hogy vásároljak is egyet, de a Marshmallow Fireside idén ezer százalék, hogy beugrik a virtuális kosaramba. 

Megjelent az idei Lush őszi szortiment, amelybe végre visszatér a Lord Of Misrule tusfürdő! Ha egyetlen egy tusfürdőt használhatnék életem végéig, akkor az a LOM lenne. Megjelenés után biztos, hogy betárazok belőle egy évre elegendő mennyiséggel. Újdonság számomra is a Pumpkin Spice szappan, nagyon kíváncsi vagyok, milyen illata lesz. Személy szerint szeretem a márka szappanjait. 


Kisebb sokkot kaptam, amikor megláttam, hogy kaphatóak Anastasia Beverly Hills dekorkozmetikumok a Notinon. Még nem tudtam eldönteni, hogy az Norvina vagy a Amrezy tetszik jobban, egyelőre a Norvina van raktáron, de remélem karácsonyig még bővülni fog a kínálat, mert ez lesz az egyik karácsonyi ajándék tőlem nekem. Lakkok terén is az őszi kollekciók szoktak a legjobban tetszeni. Az idei ILNP őszi kiadása a Manhattan nevet viseli, kisebb sokkot kaptam, amikor megláttam az árnyalatokat. A jelenlegi színminták alapján két lakkot biztosan vásárolni fogok. Nagyon szeretem a virágos mintákat, cipőkben is. Nagyon-nagyon szeretném ezt a Guess cukiságot. Ruhák terén az ízlésem sokat változott, amióta lefogytam, hiszen végre olyan ruhát veszek magamnak, amilyet akarok és amilyenekre mindig is vágytam. Szeretnék idén vásárolni a Zarától valamit, és valószínűleg az első ruhadarabom az a pink ing lesz, valamint a Mohito webshopjából is megfogom rendelni a közel jövőben a cuki, kicsit rafinált szabású pulóvert. 

Nincsenek megjegyzések