Márka kedvenc | Yves Rocher

A blogon a kezdetek kezdetén is sokat olvashattatok Yves Rocher termékekről, és abban a szerencsés helyzetben voltam, hogy együttműködhettem a márkával, amelyet az egyik legnagyobb sikernek könyvelek el a blogos „pályafutásom” alatt. Hazudnék, ha azt állítanám, hogy a kezdeti rajongásom a márka iránt csappant volna, hiába lettek új kedvenceim, az Yves Rocherben mindig megbízom, ha régi kedvenchez térek vissza vagy ha újdonságra vágyom.

Kezdeném az utlimate kedvenceimmel a tusfürdőikkel, amelyek szerintem a legnépszerűbb termékei a márkának. Olyan régóta használom már őket rendszeresen, hogy még élénken emlékszem a korábbi csomagolásokra és illatokra. Sok régi kedvencemtől búcsút kellett vennem a megújulás során, szerencsére a Bourbon Vanilla vonal megmaradt. Az Yves Rochernek köszönhetem, hogy megtaláltam a téli illatomat, amely a vanília, így minden évben meglepem magam ezzel a termékcsaláddal ősz közeledtével. Nem tudnék róla lemondani. Ezek a tusfürdők két kiszerelésben kaphatóak, illetve mindegyik illatnak van egy testápoló párja is. A tusfürdők kivétel nélkül kellemes és intenzív illatúak, néhány darabja igencsak különleges aromával rendelkezik. Többségük hidratál és órákon át tartó illatfelhővel ajándékozza meg a bőrt. Amennyiben még nem próbáltátok őket, tegyétek meg, rengetek illat közül választhattok évszaktól függetlenül. 


Nem csak testápolási termékek illataiban remekel a márka, hanem a parfüm és testpermet felhozatalban is akadnak különleges darabok. Egyik kedvenc EDT-m a Mon Evidence, amelyről már olvashattatok a blogon. De ezen kívül rengeteg parfümöt és testpermetet próbáltam ki és használtam el az évek alatt, és azt kell mondjam, hogy az permetek terén jobbat még nem próbáltam, és az EDT-k tekintetében is néhány darab abszolút hozza a high end szintet. A permetek ára kifejezetten kedvező, a parfümök között már akadnak drágább darabok. Amit még fontos kiemelnem, hogy férfiak számára is készítenek kozmetikumokat, és az egyik legkedvesebb illatom (Hoggar) is tőlük van. 


Többféle arcápolási produktum szerepel a márka termékpalettáján, minden bőrtípusra. Személyes kedvencem az Elixir Jeunesse éjszakai fiatalító krém, de nagyon szeretem az arclemosókat és a sminklemosókat is, valamint a fényvédőket is. 
Amiket még nagyon-nagyon szeretek azok a mono szemhéjfestékek, illetve néhány alapozójával is meg voltam elégedve, valamint a Feel Stronger az egyik kedvenc szempillaspirálom valaha. 
Amikkel nem voltam és vagyok kibékülve teljes mértékben az a hajápolási vonal, főleg a sampon részleg, de például a fejbőrradírt szerettem használni. Az ajakápolók sem voltak a kedvenceim egy időben, de úgy látszik az már változott, mert a legutóbbi téli kiadásnál nem szárította ki az aktuális illatú ajakbalzsam az ajkaimat. 

Összességében egy igencsak változatos, minőségi és megbízható termékekről van szó. A csomagolásra is nagy hangsúlyt fektet az YR, hiszen termékeik újrahasznosított flakonokból készülnek. Az egyik legprofibban megújuló márka, mind a külső és belső tartalmat illetően. Ár-érték arányban sincs okom panaszra. Amennyiben még nem próbáltatok tőlük semmit, akkor nézzetek szét a Notino webshopjában, hiszen már ott is megtalálhatjátok néhány produktumaikat. 

Nincsenek megjegyzések