Hajápolás | L'Oréal Elseve Dream long hajpakolás

Néhány poszttal korábban már említettem az L'Oreal Elseve Dream long termékcsalád samponjáról és kondicionálójáról, amelyekről már ódákat zengtem. Mivel a sampont már többször újravásároltam, úgy gondoltam, hogy a balzsam helyett a következő körben a pakolásra ruházok be, így esett a választásom a L'Oreal Dream long regeneráló arcmaszkjára. 


A csomagolás semmiben sem különbözik a dream long többi produktumától, a kiszerelésében tér el kizárólag. A 250 ml-es tégely meglepően sokáig elegendő, pedig heti 2-3 alkalommal használom. 
Nekem nincsen semmi problémám a tégelyes pakolásokkal, sőt jobban preferálom, mert könnyű teljes mértékben elhasználni a terméket. A leírás szerint teljes hajhosszon regenerálja és táplálja a hajat, erősíti a hajszálakat, valamint fényt ad. Én elsősorban a hajam szárazságán szerettem volna vele segíteni, amely hellyel-közzel sikerült is. Amikor megvettem még nem tudtam, hogy elég súlyos vashiányom van, azt hittem, hogy a szőkítés nem tesz jót a hajamnak, amelyet nem is igazán értettem, mert 19 éves korom óta vagyok szőke, és sosem volt gond (lekopogom). Szóval kerestem egy olyan hajpakolást, amely megszünteti a hajam szárazságát, vagy legalább mérsékli azt. 
Már az első használatot követően éreztem, hogy sokkal puhább a hajam, mint a balzsamtól, vagy úgy bármitől, amelyet az utóbbi fél-egy évben használtam. A pakolás állaga meglepően könnyed, nem gondoltam volna, hogy ilyen mély táplálást fog nyújtani. Amellett, hogy hosszú és rövidtávon is puhítja a hajamat, sokkal könnyebben kifésülhető vizes és száraz állapotában is. Valóban fényessé varázsolja a hajszálakat, nem zsírosít, nem nehezít, száraz hajvégekre, sőt ha valakinek alapjában véve száraz hajszerkezettel bír, biztos vagyok benne, hogy segít puhítani a hajszálakat. Azt is meg merem kockáztatni, ha valakinek nincs kóros hajszárazsága, azt segít teljesen megszüntetni. 


Összességében csak ajánlani tudom ezt a hajpakolást. Igaz, nem ígér sokat, de ez az egyik olyan termék, amely nem csak az leírtakat tartja be, de számomra még túl is teljesíti azokat. Az illata semleges, abszolút bármi más használható mellette, hosszú távú használat mellett sem mutatta meg hátrányos oldalát. Valóban fényessé teszi a hajat, puhítja és hidratálja a hajvégeket, könnyen kifésülhetővé teszi a hajkoronát. Amennyiben te is szeretnél extra ápolást a hajadnak, netán szenvedsz töredező hajvégekkel, akkor szívből ajánlom a L'oreal Dream long hajpakolását. 

Nincsenek megjegyzések