Újdonság a polcomon | Bio-Oil Gél Száraz Bőrre

A Bio-Oil népszerű olajáról azt hiszem már mindenki hallott, és abban is biztos vagyok, hogy sokunk kipróbálta már. Én nagyon szeretem azt az olajat egyébként, és korábban volt is róla szó a blogon. Tavaly kaptam a márkától kipróbálásra az új terméküket a Bio-Oil Gél Száraz Bőrre nevet viselő tégelyes csodát. Ebben az erős fagyos és szeles hidegben nem is lehetne aktuálisabb a krém bemutatása. 


A csomagolása nem túl díszes darab, de ez ettől függetlenül nem von le semmit a termék értékéből. A lényeg, hogy maga a tégely biztosan zár, és könnyű kinyerni belőle a gélt. 


A nevében már benne van, hogy egy gél állagú testápolóról van szó, kellemes áttetsző rózsaszín színnel. Maga a gél nagyon sűrű, de könnyen elkenhető formulájú, amely nem szívódik be a bőrbe túlzottan hamar, de ezt a testápolót célzott területekre érdemes használni, tényleg ahol extrém száraz a bőr. Én a sarkaimat, a kézfejemet, valamint a könyökömet szoktam bekenni vele. Nagyon kevés mennyiség kell belőle, és már az első használatot követően érezni és látni lehet, hogy a bőrt hidratálja, feltölti, a kellemetlen és feszülő érzést azonnal megszünteti.Az illata pontosan olyan, mint a Bio-Oilnak, kellemes, parfümös. 


Összességében ez egy tökéletes gélkrém, amellyel valóban hatékonyan tudjuk felvenni a versenyt a bőrszárazság ellen, azonnal. Megnyugtatja és hidratálja a kiszáradt bőrt, rendszeres használatával pedig megelőzhetjük az atópiás tünetek kialakulását. Az illat a kellemes, nem túl erős, így bármivel kombinálható. Érdemes csak a problémás területre kenni, mert nehezen szívja be a bőr. A kiszerelése ideális ahhoz, hogy magunkkal vigyük és szükség esetén használjuk. 
A Bio-Oil Gél Száraz Bőrre keressétek a drogériákban és a viszonteladóknál. 

Nincsenek megjegyzések