2020 Kedvencek | Parfümök

Elérkezett az utolsó visszatekintő poszt, ami a tavalyi évet illeti. Utoljára a kedvenc illataimat hagytam, hiszen ez a termékkategória, amelyet mindennap használtam, és nem befolyásolta a maszkviselés vagy ez az egész vírussal járó „mizéria”. 


A Paco Rabanne Olympéa ikonikus illata lehet már a könyökötökön jön ki, de idén is előszeretettel fújtam magamra, nem csak különlegesebb alakomkor, hanem néha-néha a csuklómra is fújtam belőle, hogy felelevenítsem a hozzá kapcsolódó kellemes emlékeket. Most ingyenes kiszállítás van a Notino webshopjában, ha megvásároljátok ezt a parfümöt-
Ha jól emlékszem még ősz elején vásároltam meg a Victoria Secret Banana Twist testpermetjét. Rengetegszer említettem már Nektek, hogy mennyire oda vagyok a banán illatú dolgokért, ezért csábultam el erre a VS illatra. A Notinoról rendeltem, de jelenleg nem elérhető, remélem hamarosan az lesz, és a hozzám hasonló banánrajongók meg tudják venni ezt a permetet, mert valóban kellemes banánillata van, mégsem hat furcsán a bőrön. 
Az Avon Lucky Me EDT-je egy igazi meglepetés volt, mert nem gondoltam volna, hogy ennyire fogok rajongani egy Avon illatért. Összességében kedvelem a márka parfümjeit, de nagyon-nagyon ritka esetben történt meg az, hogy szerelembe estem bármelyik illattal. Az üvege is csodaszép, az egyik kedvenc hatásom a színátmenet, és annyira jól sikerült ezt abszolválnia az Avonnak, hogy fő elemként van jelen az üveg a polcon. Az illata kellemes virágos-gyümölcsös, hétköznapinak tűnő darab, mégis különlegesebb az átlagosnál vagy az unalmasnál.  
Az ultimét kedvenc illatom az Avontól (és a második befutó összességében) az Encanto Charming. Tavasszal csak ezt voltam hajlandó magamra fújni, és úgy kellett megálljt parancsolni magamnak, mert szívem szerint óránként fújtam volna belőle magamra, és nem azért, mert ne lenne tartós, csak újra és újra akartam érezni ezt a csodás illatot. Már előre rettegek mi lesz velem, ha kivonják a forgalomból, de az biztos, hogy abban a pillanatban jó pár üvegcsével be fogok belőle tárazni. 
A 2020-as sztár parfümje az nem más, mint a Lush Lord Of Misrule illata. Ezt is tudja szerintem már mindenki, hogy A KEDVENC illatom a LOM. Nagyon vártam, hogy állandó kínálatba bekerüljön ez a parfüm, és tavaly végre teljesült a vágyam (bárcsak minden ilyen könnyen teljesülne)! Ezer százalék, hogy meg fogom venni belőle a 100 ml-es kiszerelést, hogy véletlenül se maradjak nélküle, mert én képtelen vagyok LOM nélkül élni. Aki szereti ezt az illatot és megteheti szagolja meg, próbálja ki magán. Viszont ez az a parfüm, amelynek minden cseppje kincs, úgyhogy ha nem is fújtam ki belőle, de levettem a kupakját és bele-beleszagoltam időközönként. 

Nincsenek megjegyzések